Úvod Zaujímavosti Toto bude hit Vianoc: Elektrická kolobežka je výkonnejšia, stále stojí málo!

Toto bude hit Vianoc: Elektrická kolobežka je výkonnejšia, stále stojí málo!

Obchod ju naskladnil v EÚ sklade.

2

Výrobca elektrických kolobežiek KUGOO práve predstavil vynovenú verziu obľúbenej kolobežky S1 Plus. Ako prívlastok „Plus“ naznačuje, kolobežka disponuje mnohými vylepšeniami. Tešiť sa môžete na maximálnu rýchlosť 30 km/h, dojazd 25 km a vyšší výkon aj pri väčších ľuďoch.

KUGOO S1 Plus

Cena: 272,61 € | Kupón: GKB544S | Doručenie: Zadarmo (EÚ)

Nová kolobežka KUGOO S1 Plus sa pomaly ale isto dostáva aj do Európy. O distribúciu sa už tradične stará overený obchod Geekbuying, ktorý sprostredkováva všetko, od dovezenia do Európy, cez preclenie až po doručenie k vám domov. Obchod hovorí, že kolobežku vám domov dopraví za približne 3 až 10 dní, čo je teda výrazne lepšie než objednávanie priamo z Číny. Späť však k samotnej kolobežke.

KUGOO S1 Plus je kompaktným dopravným prostriedkom s rozmermi (po zložení) len 94,5 x 18 x 33 cm, čo pri váhe 12,5 kg predstavuje naozaj šikovnú vecičku. Či už sa plánujete voziť do školy, práce alebo len tak pre zábavu, S1 Plus vyzerá ako skutočne lákavá voľba.

KUGOO S1 Plus
Displej na KUGOO S1 Plus

O výkon sa stará robustnejší 350 W motor, ktorý vás vie rozbehnúť až na 30 km/h. Nové sú aj väčšie 8-palcové kolesá, ktoré v sebe neskrývajú dušu, preto sa nemusíte obávať, že vás stretne defekt alebo iná nepríjemnosť. Spomenuli sme, že výkonnejší motor si hravo poradí aj s väčšími pasažiermi a je to naozaj tak. KUGOO S1 Plus zvládne povoziť kohokoľvek do 120 kg.

Výkon motora sa dá už tradične ovládať pomocou 3 režimov limitujúcich maximálnu rýchlosť na 20 km/h, 25 km/h alebo 30 km/h. Pochopiteľne, maximálny dojazd dosiahnete pri nižšej maximálnej rýchlosti.

KUGOO S1 Plus
Vylepšený systém skladania.

Výrazné zmeny v dizajne a kvalite

Inžinieri KUGOO výrazne zapracovali na dizajne, ktorý už nepôsobí tak plastovo a „hračkársky“. Verzia S1 Plus je modernejšia, pevnejšia a subjektívne krajšia. Jedna z vecí, ktorá sa nám nepáčila pri recenzovaní prvej generácie KUGOO S1 bol starší displej, ktorý na priamom slnku nebol príliš dobre čitateľný.

KUGOO S1 Plus
KUGOO S1 Plus je vylepšenou verziou svojho predchodcu. Je výkonnejšia, kvalitnejšie postavená a bezpečnejšia.

Uvedomili si to aj v KUGOO a vymenili ho za integrovaný OLED displej umiestnený medzi riadidlami. Ide o oveľa lepšie riešenie nielen z pohľadu dizajnu, ale aj funkčnosti. Vylepšeniami prešli aj ďalšie aspekty kolobežky, napríklad systém skladania, páky na ovládanie rýchlosti či bŕzd a ďalšie.

O dojazd sa stará objemná 7,5 Ah batéria, ktorá sa z 0 % na 100 % nabije približne do piatich hodín. Pochopiteľne, výrobca kolobežku vybavil aj mnohými bezpečnostnými prvkami. Nájdete tak na nej predné a zadné osvetlenie, pogumovanú platformu a riadidlá, ktorým sa dá nastaviť výška.

V spolupráci s Geekbuying.