Úvod Výrobcovia Xiaomi Šialená Xiaomi bezdrôtová nabíjačka s 55 W výkonom je tu: Stojí len...

Šialená Xiaomi bezdrôtová nabíjačka s 55 W výkonom je tu: Stojí len 34 €!

Jedna z najrýchlejších bezdrôtových nabíjačiek na trhu.

3

Na každodenné nabíjanie smartfónov sme si museli zvyknúť všetci. Väčšinou ho pripojíme ku káblu, keďže takéto nabíjanie je väčšinou najrýchlejšie. Oveľa pohodlnejšie je však bezdrôtové nabíjanie, ktoré je však väčšinou výrazne pomalšie. Väčšinou.

Xiaomi 55 W bezdrôtová nabíjačka

Cena: 33,99 € | Kupón: CC2597 | Poštovné: Zadarmo

S novinkou prichádza spoločnosť Xiaomi, ktorá uviedla bezdrôtovú nabíjačku s výkonom 55 W. Nabíjačka je dostupná v overenom obchode CAFAGO za veľmi príjemných 33,99 €. Stačí použiť kupón CC2597 a cena sa zníži z pôvodných 39,94 € na výrazne príjemnejších 33,99 €.

Xiaomi 55 W bezdrôtová nabíjačka
Xiaomi 55 W bezdrôtová nabíjačka

Novinka od Xiaomi je určená pre nabíjanie telefónu „na stojáka,“ vďaka čomu sa hodí hlavne na stolík, kde práve pracujete. Máte tak lepší prehľad o prichádzajúcich notifikáciách, hovoroch či SMS-kách.

Xiaomi 55 W bezdrôtová nabíjačka
Xiaomi 55 W bezdrôtová nabíjačka

Vzhľadom na to, že ide o skutočne výkonnú nabíjačku museli inžinieri Xiaomi zapracovať aj na dostatočnom chladení. Vnútri konštrukcie sa tak schováva chladič, ktorý je však podľa slov firmy úplne potichu. Zabezpečuje však maximálnu bezpečnosť.

Nabíjačka disponuje šiestimi systémami pre zabezpečenie najvyššieho stupňa bezpečnosti. Xiaomi spomína prepäťovú ochranu, nadprúdovú ochranu, ochranu pred vysokou teplotou a ďalšie.

Po zadaní kupónu CC2597 sa cena zníži na 33,99 €. Kupón sa zadáva vpravo tesne nad logom „PayPal“.

Predajca vám balíček doručí za 7 až 12 pracovných dní. Poštovné je zadarmo a uhradí za vás aj všetky poplatky spojené s dovozom.

V spolupráci s CAFAGO.