Úvod Zaujímavosti Ušetríte desiatky eur! Známy výrobca elektrických kolobežiek a bicyklov oslavuje!

Ušetríte desiatky eur! Známy výrobca elektrických kolobežiek a bicyklov oslavuje!

KUGOO odštartoval oslavy 6. narodenín vo veľkom. Ušetriť môžete desiatky eur.

0

O spoločnosti KUGOO pred pár rokmi ešte nikto nevedel a teraz je minimálne v EÚ jedným z najväčších hráčov na trhu. Minimálne čo sa dostupnej elektromobility týka.

Výrobca elektrických kolobežiek, bicyklov či skateboardov momentálne oslavuje svoje 6. narodeniny, svojim fanúšikom sa chcela zavďačiť zaujímavými zľavami.

V spolupráci s obchodom Geekbuying si pre vás pripravili parádne ceny najpopulárnejších modelov s cenami od 170 € až po vyše 1 000 €. Aby toho nebolo málo, získať môžete kupón až do výšky 30 dolárov, a to veľmi jednoducho.

KUGOO G MAX
KUGOO G MAX

Ako získať zľavu

Stačí ak sa prihlásite do účtu Geekbuying, a každý deň zamierite na túto stránku venovanú 6. narodeninám KUGOO. Potom už len zbierate body. Prvý kupón v hodnote 5 dolárov získate hneď prvý deň. Aby ste získali 10 dolárový kupón, musíte sa „nahlásiť“ 5 dní za sebou, pre 20 dolárov 7 dní za sebou a plných 30 dolárov vám obchod odomkne ak sa nahlásite 10 dní za sebou. Kupóny potom môžete uplatniť na čokoľvek, čo je na tomto webe.

Neboli by sme to my ak by sme vám nedali aj niekoľko tipov na zaujímavé kolobežky či bicykle, ktoré sa nám z ponuky zapáčili najviac. Pozrite si napríklad:

Nezabudnite, že na všetky tieto kolobežky/bicykle môžete uplatniť kupón, ktorý získate tým, že sa na Geekbuying vrátite každý deň a nahlásite sa.

Máte doma niečo od KUGOO? Dajte nám vedieť!

V spolupráci s Geekbuying.