Úvod Zariadenia Táto vecička je parádna! Selpic P1 oceníte doma, v práci alebo v...

Táto vecička je parádna! Selpic P1 oceníte doma, v práci alebo v škole!

Selpic P1 je fantastickým nástrojom pre mnohé firmy alebo kreatívcov.

0

Spoločnosť Selpic práve oznámila, že ich najnovší produkt, tlačiareň Selpic P1, sa práve začala predávať na štartovači Indiegogo. Vreckové zariadenie je kompaktné, ľahučké a extrémne jednoduché na používanie vďaka čomu môžete tlačiť prakticky na akýkoľvek povrch kdekoľvek ste.

Selpic P1 je bezdrôtová atramentová tlačiareň, ktorá dokáže vytlačiť text, logá, mémy, QR kódy, čiarové kódy a čokoľvek iné na rôzne povrchy. Firma napríklad spomína papier, textílie, kožu, drevo alebo dokonca aj nerovné povrchy, s ktorými by mali iné tlačiarne problém.

Malá a ľahučká tlačiareň

Zariadenie váži len 92 gramov a navrhli ju tak, aby ste ju mohli používať ako pero. Selpic P1 je tak najmenšou a najľahšou atramentovou tlačiarňou na svete. Vďaka svojim rozmerom ju môžete nosiť vo vrecku, taškách či kabelkách.

Aj napriek tomu, že je malá, v sebe nesie nespočetne veľa možností a funkcií. Podporuje horizontálne aj vertikálne tlačenie a zmeniť môžete aj to, či bude tlačiť sprava doľava alebo opačne.

Selpic P1
Selpic P1

Trysky tlačia pri rozlíšení 600 x 600 DPI. Špeciálne navrhnuté riešenie každú sekundu na povrch nanesie 18 miliónov kvapôčok. Aj vďaka tomu bude výsledná tlač kvalitná.

Selpic P1
Selpic P1

Zákazníci majú na výber celkom 8 rôznych tonerov. Ak vám sedí čierna, vyberiete si čiernu, ak modrá, tak zas modrú. Spoločnosť upozorňuje aj na výrobu tonerov. Samotná kazeta je vyrobená z recyklovaných plastovzliatiny hliníka, vďaka čomu výrazne znižuje dopad na životné prostredie.

Selpic P1
Selpic P1

Revolučné zariadenie je dostupné na Indiegogo, kde momentálne stretnete aj nemalé zľavy. Ak vás novinka zaujala, objednať alebo zistiť viac informácií môžete priamo na Indiegogo.

V spolupráci so spoločnosťou Selpic.