Úvod Novinky Ešte nemáš Office alebo Windows? Vďaka tejto akcii ho môžete získať zadarmo!

Ešte nemáš Office alebo Windows? Vďaka tejto akcii ho môžete získať zadarmo!

(Sponzorovaný obsah) Letná zľava prináša vynikajúcu príležitosť ako získať Windows 10 zadarmo. Stačí si pritom kúpiť Microsoft Office 2016/2019/365 v 50 % zľave a Windows 10 získate ako darček.

0

Pandémia COVID-19 zmenila spôsob, akým pracujeme. Čoraz viac ľudí bolo nútených ostať doma a pripraviť sa na tzv. home office. Aby ste však mohli pracovať alebo študovať z domu, je nutné pripraviť sa na to. Medzi hlavné predpoklady produktívnej práce patria aj nástroje aké používate.

Mnohé z vecí, ktoré potrebujete už iste máte doma. Spomenieme napríklad webkamery, ktoré sa takmer úplne vypredali. Základom je však niečo iné – operačný systém. Bohužiaľ, mnohí ešte stále používajú zastaralú verziu Windowsu, ktorá nie je chránená voči kybernetickým rizikám. Windows 7 alebo dokonca staršie verzie už nie sú podporované a preto sa odporúča prejsť na novší a stále aktuálny Windows 10. Ten ponúka pravidelné aktualizácie a nové funkcie.

Medzi hlavné dôvody, prečo ľudia stále neprešli na najnovší Windows 10 môže byť aj jeho cena. Vďaka novej letnej akcii obchodu Keysworlds však táto nepríjemnosť odpadá. Cena Windows 10 totiž klesla na 8,67 € alebo ho môžete získať úplne zadarmo. Jediné, čo musíte spraviť je kúpiť si Office 2019, Office 2016 alebo Office 365 a obchod vám licenciu na Windows 10 pribalí úplne zadarmo.

Limitovaná akcia však prináša ešte jednu zaujímavosť. Licencie na Office sa momentálne predávajú s 50 % zľavou. Ak Office nepotrebujete a záujem máte len o Windows, počítajte s 38 % zľavou.

Kúpte si Office a Windows 10 dostanete zadarmo

Office 2019 Professional je jedna z najnovších verzií najpopulárnejšieho kancelárskeho balíka od Microsoftu. Jeho súčasťou sú programy ako Outlook, Publisher, Access, World, PowerPoint, Excel a OneNote.

Ak hľadáte lacnejšie riešenie, určite neprehliadnite Office 2016 Professional alebo Office 365. Ku ktorejkoľvek verzii získavate Windows 10 zadarmo. To či ide o „Home“ alebo „Pro“ závisí od verzie Officu. Na všetky licencie zároveň platí 50 % zľava. Pri objednávke zadajte kupón Emxb50.

Windows 10 za 8,67 € (38 % zľava)

Ako sme spomenuli vyššie, mať v počítači a notebooku najnovší Windows je veľmi dôležité. Budete chránení a budete mať prístup k najnovším funkciám, ovládačom a všeličomu ďalšiemu. Ak máte všetko ostatné a potrebujete len Windows, kúpiť si ho môžete s 38 % zľavou. Pri objednávke stačí zadať kupón Emxb38.

Všetky Office licencie s 40 % zľavou

Kancelársky balíček Office po celom svete používa 1,2 miliardy ľudí. Ak sa k nim chcete pridať alebo ak používate, povedzme, pirátsku verziu, teraz je ten správny čas. Pri nákupe použite kupón Emxb40, vďaka ktorému získate zľavu 40 % na všetky Office licencie.

Ak doma máte Xbox, využiť môžete aj zaujímavú akciu na 48-hodinové členstvo Xbox Live Gold Membership, ktoré stojí len 0,91 €.

Rýchlosť, cena a 100 % hodnotenie

Keysworlds je overený obchodník, ktorý sa špecializuje na predaje CD kľúčov a licencií pre rôzny softvér. Po zaplatení vám bude licencia doručená na vami zadaný e-mailový účet do niekoľkých minút.

V prípade, že by ste počas objednávania alebo po zadaní objednávky narazili na problém, neváhajte kontaktovať podporu obchodu na emailovej adrese support@keysworlds.com, ktorá vám rada pomôže. K dispozícii je 24/7.