Úvod Novinky Aktuálne Takto lacný ešte nebol! Windows 10 už stojí len 7 €, získať...

Takto lacný ešte nebol! Windows 10 už stojí len 7 €, získať ho môžete aj zadarmo

Cena Windows 10 sa počas letného výpredaju opäť znížila. Takto priaznivá ešte nebola!

0

Ak váš počítač alebo notebook ešte stále poháňa staršia verzia Windowsu, máme pre vás perfektný tip na to, ako ho vylepšiť za čo najmenej peňazí. Windows za posledných pár rokov prešiel obrovskými zmenami, čo sa odrazilo na rýchlosti, kompatibilite a ďalších aspektoch. Ak ho ešte nemáte, určite to stojí za to.

Obchod Keysworlds práve spustil letnú akciu, počas ktorej klesli ceny nielen Windows 10, ale aj ďalších produktov ako napríklad kancelárskeho balíčku Office.

K dispozícii máte niekoľko rôznych možností. Ak potrebujete Windows 10 a Office, Windows 10 máte zadarmo. Ak potrebujete len Windows, získať ho môžete s 35 % zľavou. Znie to dobre? Čítajte ďalej.

Aktuálne spustená akciová ponuka

Akcia 1+1 Zadarmo

Akcia, ktorá je časovo obmedzená patrí medzi tie najatraktívnejšie. V nej si môžete kúpiť Microsoft Office 2016, 2019 alebo Office 365 a Windows 10 získate úplne zadarmo. Tu sú aktuálne ceny.

Akcia 50 % na Office

Ak potrebujete len Office či už novší alebo starší, využiť môžete 50 % zľavu. Pri objednávke stačí zadať kupón Emnew50. Nižšie sú ceny s aplikovanou 50 % zľavou.

Windows za 7,13 €

Ak ste nenašli to, čo potrebujete, potešiť vás môže 38 % zľava na všetko ostatné. Čo to znamená v praxi? Tak napríklad Windows 10 Pro za 8,67 € alebo Windows 10 Home za 9,29 €. Pripomíname, že takto výrazné akcie tu nebudú navždy, preto si CD-kľúč objednajte čo najskôr.

Rýchlosť, cena a 100 % hodnotenie

Keysworlds je overený obchodník, ktorý sa špecializuje na predaje CD kľúčov a licencií pre rôzny softvér. Po zaplatení vám bude licencia doručená na vami zadaný e-mailový účet do niekoľkých minút.

V prípade, že by ste počas objednávania alebo po zadaní objednávky narazili na problém, neváhajte kontaktovať podporu obchodu na emailovej adrese support@keysworlds.com, ktorá vám rada pomôže. K dispozícii je 24/7.