Úvod Novinky Takúto tlačiareň ste ešte nevideli: Je veľká ako pero, stojí len 79...

Takúto tlačiareň ste ešte nevideli: Je veľká ako pero, stojí len 79 €!

Na trh prichádza ultra prenosná tlačiareň veľká ako pero. Potlačiť dokáže až 90 strán A4.

2

Spoločnosť Selpic už niekoľko rokov vyrába unikátne tlačiarne, ktoré chce svojim najnovším produktom posunúť na novú úroveň. Na trh nedávno uviedla tlačiarne veľkosti smartfónu – S1 a S1 Plus a momentálne pripravuje ďalší, ešte kvalitnejší a kompaktnejší model Selpic P1.

Selpic P1 je tlačiareň, ktorá sa vám zmestí do ruky. Vhodná je pre všetko, čo potrebujete vytlačiť kamkoľvek idete. Hodí sa hlavne na logá, krátke texty, fotky, čiarové kódy, QR kódy a podobne. Tlačiareň dokáže tlačiť na rôzne povrchy vrátane kovu, textílií, plastu, dreva, kože, papiera a ďalších.

Selpic P1
Selpic P1

Malá ako väčšie pero

Samotné zariadenie pritom meria len 13 x 3 x 2,4 centimetra, vďaka čomu sa hravo zmestí nielen do ruky, ale aj do vrecka. Váži len 180 gramov (podobne ako smartfón).

Tlačiareň dokáže s plnou batériou pracovať približne 3 hodiny. Jedna náplň jej vystačí na približne 90 stránok veľkosti A4, čo by malo byť dosť na akúkoľvek udalosť. Hodí sa hlavne na cestovanie, udalosti či bežné použitie v kancelárii, hlavne ak potrebujete niečo rýchlo označiť, povedzme firemným logom.

Selpic P1
Selpic P1

Vysoké rozlíšenie a ovládanie cez appku

Selpic P1 v sebe nesie kompaktnú náplň vysokej kvality, ktorá dokáže tlačiť pri rozlíšení 600 DPI. Vybrať si môžete tlačenie v jednej zo šiestich podporovaných farieb (čierna, fialová, modrá, žltá, svetlofialová a svetlomodrá).

To, čo sa chystáte vytlačiť, si nastavíte v šikovnej aplikácii. V nej si zároveň môžete nastaviť, akou rýchlosťou má tlačiť a či budete tlačiť viac ako jeden riadok.

Selpic P1
Selpic P1

Aplikácia je dostupná pre Android, iOS a dokonca aj pre PC a Mac (cez Wi-Fi). Vám už neostane nič iné len vybrať si obrázok, logo alebo text, ktorý chcete vytlačiť a priložiť tlačiareň k povrchu, na ktorý chcete vami požadovaný obsah naniesť.

Selpic P1
Selpic P1

Selpic P1 bude onedlho dostupný na štartovači Indiegogo za 89 dolárov. Ide o 55 % uvádzaciu akciu obmedzenú pre prvých 500 zákazníkov. Viac informácií nájdete na oficiálnom webe výrobcu.

Tlačiareň si môžete objednať z tohto odkazu.