Úvod Zariadenia Monštrum medzi kolobežkami: Má 500 W motor, 35km/h rýchlosť a konštrukciu zo...

Monštrum medzi kolobežkami: Má 500 W motor, 35km/h rýchlosť a konštrukciu zo zliatiny horčíka!

V najnovšej akcii ušetríte desiatky eur. Príde vám z európskeho skladu.

5

To, ako sa pohybujeme v meste sa za posledných pár rokov zmenilo. Chodníky a cesty zaplavili elektrické dopravné prostriedky vo forme kolobežiek či elektrických bicyklov. Na rastúci trend zareagovali rôzni výrobcovia, medzi ktorými nechýba ani overený KUGOO.

Čínska spoločnosť má za sebou niekoľko vynikajúcich produktov. Spomeniem napríklad KUGOO S1, elektrickú kolobežku za cenu aká sa nevidí často. Teraz na trh prináša prémiovú verziu postavenú ako tank. KUGOO G-Max je delo, ktoré vás jednoducho nesklame.

KUGOO G-Max má 500 W motor

KUGOO G-Max: Max vo všetkých smeroch

Cena: 669,23 € | Kupón: GKB8TH11 | Poštovné: Zadarmo (EÚ)

KUGOO G-Max sa vyznačuje hneď niekoľkými prednosťami. Poháňa ho výkonný 500 W motor, ktorý kolobežku dokáže rozbehnúť až na 35 km/h. To je dosť vysoká rýchlosť aj pre bicykel, nie to ešte pre kolobežku.

Stabilitu vám dodajú 10-palcové pneumatiky s výrazným dezénom. Vďaka kombinácii silného motora a mohnutnejších pneumatík si zajazdíte nielen na hladučkých chodníkoch, ale aj na viac „off-road“ povrchoch (čítaj: slovenských cestách).

Súčasťou kolobežky je samozrejme LED displej, na ktorom nájdete všetky potrebné informácie ako aktuálnu rýchlosť či stav batérie. Pomocou tlačidiel na riadidlách môžete ovládať výkon (Eco, Standard a Sport) ako aj zapínať predné svetlo.

O bezpečnosť sa starajú elektronická a  kotúčové brzdy schopné kolobežku zbrzdiť rýchlejšie než riešenia na lacnejších modeloch. Pocit lepšej jazdy taktiež budete mať zo 7,9-palcovej platformy pre státie, ktorá je navyše vrúbkovaná, aby ste sa z nej náhodou nezošmykli.

O bezpečnosť sa stará kombinácia elektronickej a kotúčových bŕzd

Konštrukcia kolobežky je vyrobená zo zliatiny horčíka, vďaka čomu je pevná a zároveň ľahká. Vnútri sa schováva 10,4 Ah batéria, ktorú z 0 % na 100 % nabijete len za 6 hodín.

Konštrukcia je zo zliatiny horčíka, vďaka čomu je robustnejšia, no stále ľahká

Ak sa vám kolobežka páči, kúpiť si ju môžete v obchode Geekbuying, ktorý vám ju zašle z európskeho skladu. Vďaka tomu nedoplácate žiadne ďalšie poplatky a navyše vám príde už do 2-7 pracovných dní.