Úvod Zaujímavosti 70-ročný dedko má na bicykli 75 telefónov: Po uliciach zbiera Pokémonov!

70-ročný dedko má na bicykli 75 telefónov: Po uliciach zbiera Pokémonov!

30

Ak hrávate alebo ste niekedy hrali Pokémon Go, určite viete, že za jednotlivými príšerkami je nutné fyzicky sa presúvať z miesta na miesto. Dá to kopec práce a dedikácie.

Azda najvernejším hráčom je 70-ročný Chen San Yuan, ktorý sa už dávnejšie preslávil so svojimi deviatimi telefónmi pripevnenými k bicyklu.

Odkedy sa vo svete rozšírila pandémia nového koronavírusu sa po deduškovi zľahla zem. Vynoril sa až teraz, keď Taiwan uvoľnil pravidlá. Je silnejší, odhodlanejší a má ešte viac telefónov než predtým. Počet zapnutých aplikácií postupne zvyšoval z 9 na 11, neskôr na 23, 30, 45 až sa zastavil na čísle 75. Presne toľko telefónov má pripojených k svojmu bicyklu.

Ako získal všetky tieto telefóny? Niekoľko zdrojov tvrdí, že ho začal sponzorovať ASUS. Mnohí sú však presvedčení, že deduškovi toľko telefónov neprospieva, keďže pri jazde takmer vôbec nevidí na cestu.

Či sa dostane aj k magickému číslu 100 telefónov nateraz ostáva vo hviezdach. My mu prajeme hlavne bezpečné cestovanie a čo najviac pozbieraných pokémonov.