Úvod Zariadenia Toto bude hit leta: Elektrický bicykel na 1 nabitie prejde 60 km,...

Toto bude hit leta: Elektrický bicykel na 1 nabitie prejde 60 km, stojí menej ako kolobežka!

Elektrický bicykel je určený hlavne pre kombinovanú jazdu.

1

Leto sa blíži a spolu sním aj výjazdy na bicykli či už do mesta alebo prírody. Ak vás neoslovil prospekt jazdenia na elektrickej kolobežky, máme pre vás lepší tip – elektrický bicykel FIIDO D1. Elektrická skladačka má pevnú konštrukciu, výrazne vyšší dojazd a samozrejme aj vyššiu nosnosť.

FIIDO D1 – elektrický bicykel

Cena: 375,96 € | Kupón: NNNKQ84K | Poštovné: Zadarmo

Ak často jazdíte či už po meste alebo na dlhšie vzdialenosti (nad 20 km) a chceli by ste tak robiť pohodlnejšie, FIIDO D1 môže byť to pravé orechové. Bicykel totiž disponuje objemnou batériou, vďaka ktorej na jedno nabitie pri čisto elektrickej jazde prejdete aj 30 kilometrov. Ak však bicyklu pomôžete a sem-tam sa do pedálov opriete aj vy, dojazd môže stúpnuť až na 60 kilometrov.

Bicykel disponuje výrazne kvalitnejšou konštrukciou než akú dokážu ponúknuť kolobežky. Okrem toho, že má sedadlo, sa na FIIDO D1 nachádzajú aj 14-palcové nafukovacie pneumatikykotúčové brzdy. Jazda je tak nielen komfortnejšia, ale aj bezpečnejšia.

O výkon sa stará jeho 250 W motor schopný vyvinúť maximálnu rýchlosť 25 km/h. Čo sa akcelerácie týka, verte mi, vie byť poriadne rýchla, hlavne ak mu pri rozjazde pomôžete. Pri jazdení som sa osobne veľmi zabavil a podobné reakcie som badal pri každom jednom človeku, ktorý to taktiež vyskúšal.

Lákavá môže byť aj nosnosť, ktorá dosahuje až 120 kilogramov. FIIDO D1 tak bez akýchkoľvek problémov odvezie aj väčších jedincov.

Ak sa vám FIIDO D1 páči, kúpiť si ho môžete za 375,96 € v obchode Geekbuying, ktorý vám ho pošle z nemeckého skladu kuriérom úplne zadarmo. Príde vám tak nielen rýchlo, ale hlavne bez doplácania akýchkoľvek poplatkov. Pri vytváraní objednávky nezabudnite zadať kupón NNNKQ84K.

FIIDO D2

Ďalšie modely FIIDO

Do pozornosti dávame ešte ďalšie 3 modely. Tie sa nelíšia len cenou, ale aj ich schopnosťami. FIIDO D2 ponúka väčšie, až 16-palcové pneumatikyzadné odpruženie. Jeho cena je 426,40 €. Stačí použiť kupón GKB250S.

FIIDO D3S

Ešte o triedu vyššie je model FIIDO D3S, ktorého hlavnou výhodou je 6-stupňový systém prehadzovania SHIMANO. Okrem toho však taktiež disponuje 16-palcovými pneumatikami. V obchode Geekbuying momentálne (v akcii) stojí 504,34 €. Stačí zadať kupón GKB285S.

FIIDO M1

Čerešničkou na torte je FIIDO M1, plne elektrický horský bicykel, o ktorom sme informovali už dávnejšie. S dojazdom 100 km a „tučnými“ pneumatikami sa skvele hodí na jazdu po lese či nerovnom teréne. Momentálne si ho môžete predobjednať za 898,65 €. Cena sa zníži po zadaní kupónu FIIDOM1U.

Tento obsah vznikol v spolupráci s obchodom GeekBuying.