Úvod Zariadenia Fantastická rýchlonabíjačka Xiaomi Baseus Gan: Má 65 W výkon a teraz stojí...

Fantastická rýchlonabíjačka Xiaomi Baseus Gan: Má 65 W výkon a teraz stojí len 31,99 €!

(Sponzorovaný obsah) Rýchlonabíjačka sa hodí pre notebooky, telefóny aj iné zariadenia.

2

rýchlonabíjania sa za posledných pár rokov stal štandard, bez ktorého si už moderné zariadenia nevieme predstaviť. Každý z výrobcov pritom používa svoje riešenie, ktorého výkon sa mení v závislosti od zariadení. Ku každému takémuto zariadeniu je samostatná nabíjačka, čo z ľudí robí žonglérov s káblami a nabíjačkami.

Ako pri mnohých veciach, tak aj pri tejto existuje riešenie, na ktoré po čase nedáte dopustiť. Xiaomi prišiel s rýchlonabíjačkou s dostatočným výkonom pre nabitie notebooku, telefónov alebo ďalších gadgetov, ktoré môžete so sebou nosiť.

Nabíjačka má 3 porty: 2x USB C a 1x štandardné USB

65 W výkon a podpora pre mnohé štandardy

Xiaomi Baseus GaN disponuje trojicou portov – dvoma USB C a jedným klasickým USB. Expresné nabíjanie zaistí prvý USB C port, ktorý pracuje s maximálnym výkonom až 65 W. K dispozícii má technológie ako QC 3.0, PD 3.0, SCP, FCP alebo AFC.

Rýchlonabíjanie je teda podporované pre azda všetky veľké mená ako Xiaomi, Apple, Huawei alebo Samsung. Samozrejmosťou sú aj bezpečnostné systémy, ktoré nabíjačku a hlavne vás ochránia pred jej zlyhaním.

Nabíjačku sme v zľave za 31,99 € našli v obchode na eBay. Na výber máte z bieleho alebo čierneho prevedenia. Dbajte však na to, aby ste si objednali verziu pre EU trh, keďže k dispozícii je aj verzia pre americký trh.