Úvod Zariadenia Samsung Galaxy Buds+: Vylepšené slúchadlá ponúknu dlhšiu výdrž a kvalitnejší zvuk

Samsung Galaxy Buds+: Vylepšené slúchadlá ponúknu dlhšiu výdrž a kvalitnejší zvuk

0

Plejádu nových kľúčových produktov spoločnosti Samsung dotvárajú plne bezdrôtové slúchadlá Galaxy Buds+, ktoré dostali oproti predchádzajúcej generácii praktické vylepšenia.

Informácie o vlastnostiach nových slúchadiel Galaxy Buds+ prenikli na verejnosť už skôr. Boli pravdivé, ako vyplýva z oficiálnych informácií priamo od výrobcu.

Zrekapitulujeme, že slúchadlá Samsung Galaxy Buds+ sa od súčasnej generácie po stránke vzhľadu odlišujú len minimálne. Rozmery štupľov sa nezmenili, mierne stúpla len ich váha. Nový dynamický dvojpásmový menič AKG sa postará o kvalitnejšiu a čistejšiu reprodukciu zvuku.

Foto: Samsung

Nemenej dôležitá je vylepšená výdrž na jedno nabitie, ktorá stúpla na 11 hodín pri počúvaní hudby. S nabíjaním v puzdre môže užívateľ získať až 22-hodinovú výdrž.

Len tri minúty na nabíjačke stačia na to, aby slúchadlá dokázali prehrávať hudbu po dobu 60 minút. Bezdrôtové nabíjanie Qi je samozrejmosťou. Odolnosť voči vonkajším vplyvom zostáva na rovnakej úrovni, teda IPX2. Inžinieri ale pridali jeden vonkajší mikrofón navyše (celkovo tri).

samsung galaxy buds+
Foto: Samsung

Potláčanie okolitého hluku nie je aktívne. Uspokojiť sa musíme len so štandardnou izoláciou. Funkcia Ambient Aware prepustí časť okolitého hluku do uší poslucháča, ktorý tak nestratí kontakt s okolím napr. na rušnej ulici alebo nástupišti. Je určite dobré počuť prichádzajúcu električku, ktorú by ste mohli náhodou prehliadnuť.

Aplikácia Galaxy Buds+ je teraz navyše kompatibilná aj so systémom iOS. Vďaka partnerstvu so Spotify stačí slúchadlá jedenkrát stlačiť a prehrávanie hudby sa z tejto služby automaticky rozbehne.

Samsung Galaxy Buds+ ako darček

Ako sme správne predpokladali, nové slúchadlá Galaxy Buds+ môžu bezplatne získať tí zákazníci, ktorí si od 11.2.2020 do 8.3.2020 predobjednajú zariadenie Galaxy S20+ alebo Galaxy S20 Ultra 5G zo slovenskej distribúcie u jedného z oficiálnych predajcov a zároveň splní ďalšie podmienky stanovené v podrobných pravidlách kampane.

galaxy buds plus
Foto: Samsung

Pre získanie slúchadiel sa musí zákazník zaregistrovať do 8.3.2020 na stránke www.samsung-bonus.eu, vyplniť svoje osobné údaje, model smartfónu a informácie o predajcovi, u ktorého si ho predobjednal. Po tomto dátume už registrácia nie je možná a zaniká nárok na bonus.

Po obdržaní smartfónu musí zákazník dokončiť najneskôr do 8.4.2020 registráciu na stránke www.samsung-bonus.eu. Pre dokončenie registrácie musí doplniť kópiu pokladničného dokladu, číslo IMEI svojho nového zariadenia a unikátny kód z aplikácie Samsung Members. Po overení a schválení zaregistrovaných údajov mu bude zaslaný bonus – bezdrôtové slúchadlá Galaxy Buds+.

Zatiaľ nám chýba informácia o maloobchodnej odporúčanej cene, za akú sa budú slúchadlá ako samostatné zariadenie predávať. Informáciu doplníme hneď, ako ju získame.