Úvod Zariadenia Xidu PhilBook Pro: Lacný notebook s modernými riešeniami pre študentov

Xidu PhilBook Pro: Lacný notebook s modernými riešeniami pre študentov

(Sponzorovaný obsah) Xidu PhilBook Pro je nenápadný all-in-one notebook, ktorý je priam určený pre študentov.

1

Akademický polrok je pomaly ale isto tu. Študenti sa však po krátkych prázdninách opäť vrátia do škôl a univerzít, kde sa zo seba opäť (aspoň veríme) pokúsia dostať maximu. V dnešnej dobe už však klasické zošity a zápisníky často nestačia. Na notebooky sa spolieha čoraz viac z nás, a preto výber tohto dôležitého nástroja netreba zanedbať.

Xidu PhilBook Pro

Cena: 281,16 € | Poštovné: Zadarmo

Ak hľadáte notebook za rozumnú cenu, Xidu PhilBook Pro toho zvláda naozaj veľa. Výrobca na Slovensku síce až tak známy nie je, no vo zvyšku sveta si vybudoval renomé za kvalitné produkty za veľmi dostupné ceny. Nielen, že je zariadenie kvalitne spracované, ponúka aj slušnú technologickú výbavu.

Xidu Philbook Pro
Xidu Philbook Pro

Výrobca doň totiž vložil 11,6-palcový 2K displej s technológiou Nano edge, vďaka ktorej jeho zobrazovací panel dosahuje pozorovací uhol až 178 stupňov. To však nie je všetko, kvôli čomu je PhilBook Pro výnimočný. Jeho displej totiž môžete pohodlne otáčať až o 360 stupňov, vďaka čomu z neho za pár sekúnd spravíte tablet. Displej je okrem toho dotykový (dokáže spracovať všetkých 10 prstov naraz), vďaka čomu sa skvele hodí na akýkoľvek typ študijnej aktivity.

Notebook je hrubý len 1,52 centimetra, vďaka čomu sa zmestí či už do batohu alebo napríklad kabelky. O jeho mobilnosti svedčí aj váha, ktorá dosahuje len 1,11 kilogramu, čo je skutočne pôsobivé.

Xidu Philbook Pro
Xidu Philbook Pro

Vo výbave PhilBook Pro sa nachádza 6 GB operačnej pamäte RAM (LPDDR3). Čo sa úložiska týka, spoľahnúť sa môžete na 128 GB SSD disk. Pamäť však môžete rozšíriť pomocou vstavaného slotu pre M.2 SSD. Nejde síce o herné monštrum, no šikovný dvojjadrový procesor (2 jadrá, 4 vlákna) Intel Apollo Lake J3355 nebude mať problém so všetkými potrebnými úlohami.

Zariadenie na jedno nabitie vďaka svojej 5 000 mAh batérii dokáže pracovať približne 6 až 8 hodín. Všetko však závisí od toho, ako veľmi ho „potrápite“.

Xidu Philbook Pro
Xidu Philbook Pro

Bohatá konektivita

Nakoniec, čo sa portov a konektivity týka, PhilBook Pro je vybavený nabíjacím portom, 2x USB 3.0 portami, mini HDMI portom a microSD slotom. Nechýba mu ani podpora pre 2.4 a 5 GHz Wi-Fi.

Celkovo tak Xidu PhilBook Pro predstavuje skvelú voľbu pre nenáročného študenta, ktorý ho skutočne potrebuje len na štúdium. Word, Excel, Powerpoint a surfovanie na webe mu nebude robiť žiadny problém. Pridajte k tomu nádherné spracovanie a elegantný dizajn a dostanete zariadenie, ktoré vyčarí úsmev nejednému snaživému študentovi.

Zakúpiť si ho môžete priamo v obchode výrobcu za zvýhodnenú cenu 281 € alebo z obľúbeného Aliexpressu či priamo z európskych skladov Amazonu (UK, FR, ES).