Úvod Výrobcovia Cat CAT S32 oficiálne: Riešenie pre nešikovné ruky s Android 10 je tu

CAT S32 oficiálne: Riešenie pre nešikovné ruky s Android 10 je tu

0

Najnovší smartfón značky CAT nemá extra veľký displej ani super výkonný procesor, čo nakoniec ani nikto neočakával. Devízou produktov CAT je vysoká odolnosť, ktorá je v tomto prípade spojená s dlhou výdržou na jedno nabitie.

CAT S32 je robustným zariadením, ktoré ocenia užívatelia pohybujúci sa alebo pracujúci v nehostinných či extrémnych podmienkach. Vďaka certifikácii MIL SPEC 810G odolá vibráciám, nárazom a znesie pád z výšky 1,8 metra na tvrdú oceľovú podložku.

Krytie IP68 sa zase postará o nepriepustnosť voči vode (hĺbka 1,5 metra po dobu 35 minút) a prachu. Skromnejšiu obrazovku chráni sklo DragonTrail Pro Glass. Výhodou je, že sa dá ovládať aj s mokrými prstami alebo rovno v rukaviciach.

Cat S32
Foto: CAT

Displej je inak vyrobený LCD technológiou, má uhlopriečku 5,5-palca, pomer strán 18:9 a HD rozlíšenie (720p). CAT S32 je jedným z malá smartfónov, pri ktorom užívateľ nebude potrebovať ochranný kryt. Túto funkciu plní samotné masívne pogumované telo zariadenia.

Na ľavej strane sa nachádza špeciálne, ľahko hmatateľné tlačidlo, ktoré je programovateľné. Dokážete pomocou neho okamžite spustiť vybranú aplikáciu alebo napr. funkciu vysielačky v režime push-to-talk.

cat S32
Foto: DigitalTrends

Pod kapotou tiká čipset Helio A20 z produkcie MediaTeku, 32 GB interné úložisko, 3 GB operačná pamäť a 4200 mAh batéria, ktorá sľubuje dva dni výdrže na jedno nabitie. Nechýba ani 3,5 mm konektor pre slúchadlá, dual SIM (nano+microSD) NFC a Bluetooth 5.0.

Fotoaparáty sú dva. Hlavný snímač obrazu s rozlíšením 13 Mpx dopĺňa sekundárny 5 Mpx senzor. Celé dielo poháňa najnovšia verzia operačného systému Android 10. Výrobca si za novinku pýta 299 €, čo je priateľská cena.

[irp posts=“102801″ ]

CAT S32 nie je jedinou novinkou v špecifickom klube obrnených zariadení. Samsung predstavil XCover Pro, ktorý má vymeniteľnú batériu, lepšie hardvérové parametre, no staršiu verziu operačného systému Android 9 Pie. Tento kúsok sa ale bude predávať za vyššiu cenu približne 500 €.