Úvod Zariadenia SÚŤAŽ: Vyhrajte špičkové slúchadlá AKG N200NC a AKG Y500

SÚŤAŽ: Vyhrajte špičkové slúchadlá AKG N200NC a AKG Y500

Chceli by ste k vášmu smartfónu špičkové slúchadlá? Zapojte sa do našej súťaže!

0

Koniec roka je tu a spolu s ním máme možnosť obzrieť sa za všetkými novinkami, ktorými nás výrobcovia elektroniky potešili. Jedna kategória, ktorá tento rok zažila obrovský boom sú bezdrôtové slúchadlá. S lúčiacim sa 3,5 mm výstupom pre slúchadlá sa stali obľúbeným doplnkom moderných smartfónov. Ktoré si však kúpiť?

Čo ak by sme vám povedali, že si ich kupovať nemusíte. V spolupráci so Samsungom sme pre vás zabezpečili 2 modely, ktoré môžete vyhrať v našej vianočnej súťaži. Stačí, ak odpoviete na pár základných otázok a môžu byť vaše.

AKG N200NC

Súťažiť budeme o AKG N200NC so špičkovou kvalitou zvuku. Hodia sa hlavne na cestovanie či už vo vlaku, autobuse alebo lietadle. Testujeme ich už nejakú chvíľu, neskôr u nás nájdete aj plnú recenziu.

AKG Y500

Druhým modelom, ktorý môžete vyhrať sú slúchadlá AKG Y500 v ružovom prevedení s kvalitným prevedením a hudobným podpisom špecialistov z AKG. Vyzerajú vynikajúco a ešte lepšie znejú. Ak sa teda chcete zapojiť, stačí správne zodpovedať na otázky nižšie a zapojiť sa tak do žrebovania. Držíme palce!

Na koniec malý tip od nás. Všetky odpovede nájdete na oficiálnych stránkach produktov na webe Samsungu. Odkazy na spomínané stránky nájdete v texte vyššie.

Zapojiť sa do súťaže (presmeruje vás)