Úvod Zariadenia Escobar má nový telefón: Brat drogového baróna predstavil skladací smartfón!

Escobar má nový telefón: Brat drogového baróna predstavil skladací smartfón!

3

Moderný, štýlový, skladací, lacný a vraj aj nadštandardne bezpečný. Takto nejak sa dá opísať mobilná novinka priamo z dielne brata jedného z najznámejších mafiánov na svete. Roberto Escobar vyrukoval so smartfónom, ktorý pomenoval The Escobar Fold 1.

Smartfón ponúka flexibilný 7,8″ AMOLED displej, duálnu foto zostavu (16 + 20 Mpx) a výkonný procesor Snapdragon 855. Záujemcovia majú na výber z dvoch verzií. Jedna dostala 128 GB úložisko, zatiaľ čo tá druhá až 512 GB.

Najlepšie na tom celom ale je, že novinka stojí smiešnu sumu – niečo cez 310 eur (512 GB verzia 450 eur). Výrobca si navyše za globálne poštovné nepýta ani cent navyše. Prvá výrobná dávka pozostáva zo 100 000 kusov, píše TechSpot.

The Escobar Fold 1 disponuje dvomi slotmi, kam možno vložiť a používať SIM kartu od takmer akéhokoľvek operátora po celom svete. Zariadenie je podľa dostupných informácií priamo z oficiálneho e-shopu kompatibilné so všetkými sieťami.

Novinka od brata Pabla Escobara
Novinka od brata Pabla Escobara

Čo sa týka dizajnu, tak ten pôsobí veľmi elegantne. Keď je konštrukcia zložená, pripomína luxusnú kabelku alebo peňaženku. Ohybný mechanizmus dostal tmavé zvýraznenie a ak ho používateľ prehne, medzi obomi stranami konštrukcie zostane celkom slušný otvor.

The Escobar Fold 1
The Escobar Fold 1

Výrobca však nechce zaujať iba elegantným prevedením, nízkou cenovkou alebo flexibilným displejom s peknými farbami, ale aj úrovňou bezpečnosti ako takej. Bežné Android smartfóny a iPhony sú podľa neho kedykoľvek dostupné tajným vládnym organizáciám, čo pri ich novinke vraj nehrozí. Otázne zostáva už iba to, ako chcú potenciálnemu sledovaniu zabrániť.

The Escobar Fold 1 poháňa operačný systém Android vo verzii 9.0, kde je podľa všetkého integrovaná dodatočná vrstva ochrany pred zvedavými očami a ušami.

Nižšie si môžete pozrieť TV reklamu, ktorou chce Roberto Escobar upútať pozornosť.