Úvod Zariadenia 3D tlačiareň Anet ET4 je perfektným darčekom: Stojí 148,98 € a toto všetko...

3D tlačiareň Anet ET4 je perfektným darčekom: Stojí 148,98 € a toto všetko dokáže

(Sponzorovaný obsah) Hľadáte kvalitnú 3D tlačiareň? Začnite týmto modelom.

0

Ak chcete rozvíjať kreatívne myslenie či už svoje alebo svojich detí, na výber máte niekoľko rôznych spôsobov. Jedným z technologicky najzaujímavejším je kúpa 3D tlačiarne, ktorá dokáže vytlačiť takmer akýkoľvek tvar.

Vynikajúcou voľbou pre začiatočníkov je nový model Anet ET4, ktorý je aktuálne v obchode TomTop až v 69 % zľave. Tlačiareň je dostupná v európskom sklade, takže vám domov príde nielen rýchlo, ale hlavne bez poplatkov navyše.

Anet ET4

Cena: 148,98 € | Doručenie: Zadarmo | Dostupnosť: EÚ sklad

3D tlačiareň môžete „kŕmiť“ vláknami ako PLA, HIP, Wood a ďalšími. Tlačiareň môžete cez USB kábel pripojiť k počítaču, a tak do nej nahrať požadovaný objekt na tlačenie. Alternatívne váš výtvor môžete nahrať na SD kartu. Je dobré vedieť, že v počítači si svoj objekt môžete vytvoriť na programoch Cura alebo Simplify3D, ktoré sú k dispozícii pre Windows, Mac a samozrejme aj pre Linux.

Tlačiareň je veľká 44 x 34 x 48 centimetrov, vďaka čomu nezaberá veľa miesta. Maximálna veľkosť vytlačeného objektu je 220 x 220 x 250 milimetrov.

Ako sme spomenuli, tlačiareň je dostupná v obchode TomTop.com za parádnu cenu 148,98 €. Ide o konečnú cenu, keďže zadarmo je dokonca aj doprava.

Tento obsah sme pripravili v spolupráci s obchodom TomTop.com.