Úvod Výrobcovia Xiaomi Xiaomi má novinky: Nezvyčajný gadget na Slovensku nekúpite, stojí prekvapivo málo

Xiaomi má novinky: Nezvyčajný gadget na Slovensku nekúpite, stojí prekvapivo málo

(Sponzorovaný článok) Xiaomi prichádza s ďalšou dávkou šikovných gadgetov, ktoré vám spríjemnia život.

3

Xiaomi má vo svojej ponuke stovky zariadení navrhnutých okolo internetu vecí. Čokoľvek od smartfónov, kolobežiek, svetiel či kamier. Ich najnovší kúsok je navrhnutý tak, aby vám spríjemnil celkovú atmosféru vášho príbytku. Doslova.

Xiaomi HL Mini

Cena: 14,99 € | Doručenie: Zadarmo

Ako už možno tušíte, Xiaomi skutočne vyrobil vlastný aroma difuzér. Ide o zaujímavý výsledok spolupráce medzi inžiniermi Xiaomi a spoločnosťou Happy Life, ktorá je známa kvalitným príslušenstvom určeným do domácností.

V difuzéri sa skrýva 120 ml nádobka, ktorú difuzér vyprázdni za približne 6 až 10 hodín. V prípade, ak ju nedoplníte, zariadenia sa automaticky vypne. Ak by ste difuzér rozobrali, našli by ste v ňom 3 MHz atomizér, ktorý je extrémne šetrný k esenciálnym olejom. Vodné čiastočky v pare sú pritom veľké len 10 mikrometrov, vďaka čomu je para extrémne jemná.

Aroma difuzér nie je každého šálka kávy, no ak si prostredie radi vylepšujete aj takýmito vychytávkami, určite sa vám bude páčiť. Jeho cena je pritom veľmi prívetivá. Stojí len 14,99 € a objednať si ho môžete priamo z eBay, ktorý vám garantuje bezpečný nákup.

Tento článok vznikol v spolupráci s obchodom na eBay.