Úvod Zariadenia TIP DŇA: Elektrická kefka od Xiaomi je fantastická a stojí len 11...

TIP DŇA: Elektrická kefka od Xiaomi je fantastická a stojí len 11 €!

Zatiaľ cenovo najdostupnejšia elektrická kefka od Xiaomi je tu!

2

Xiaomi pokračuje v obohacovaní svojho produktového portfólia o ďalšie šikovné zariadenia s vynikajúcim pomerom cena/výkon. Pekným príkladom je aj zatiaľ najlacnejšia elektrická kefa s označení Xiaomi SO WHITE EX3, ktorá sa predáva za fantastických 11 €.

Xiaomi SO WHITE EX3

Cena: 11,38 € | Doprava: Zadarmo

Nová zubná kefka ponúka 3 rôzne režimy čistenia, a to štandardný, mäkký a masáž. Nechýba ani 2-minútový časovač čistenia, ktorý vám presne zmeria čas potrebný k úplnému vyčisteniu zubov. Súčasťou časovača je aj upozornenie na posledných 30 sekúnd pred dokončením daného cyklu.

Zubná kefka vibruje až na 31 000 vibrácií za sekundu, vďaka čomu dokáže zuby vyčistiť efektívne a hlavne príjemne. Xiaomi okrem toho tvrdí, že okrem umývania sa kefka osvedčila aj pri bielení zubov. Samozrejmosťou je ochrana IPX7, čo kefku chráni pre tečúcou vodou pre pohodlné umytie priamo v umývadle.

Čo sa batérie týka, Xiaomi sa chváli, že kefka dokáže na jedno nabitie vydržať 25 dní. Výdrž vychádza zo 4-minútovej dĺžky umývania zubov.

No a to najlepšie na záver. Xiaomi SO WHITE EX3 sa momentálne predáva len za 11,38 €, čo je cena, ktorá sa pri takomto produkte nevidí len tak často. Stačí, ak zamierite priamo na eBay, kde si ju môžete objednať. Poštovné je, samozrejme, bez poplatkov navyše.