Úvod Aplikácie Poco Launcher má veľkú aktualizáciu: Vyskúšajte túto funkciu!

Poco Launcher má veľkú aktualizáciu: Vyskúšajte túto funkciu!

0

Poco Luancher – užívateľské prostredie jedného z najlepších smarfónov v pomere cena/výkon výrobcu Xiaomi dostal aktualizáciu, ktorá nepoteší iba majiteľov zariadenia Pocophone F1.

Poco Launcher sa dá od októbra minulého roka nainštalovať aj do veľkého množstva smartfónov konkurenčných výrobcov. Nachádza sa v obchode Play, odkiaľ sa dá obvyklým spôsobom stiahnuť.

Poco Launcher najnovšou aktualizáciou nasleduje trend a prezliekol sa čiernej farby. Tmavý režim užívateľského prostredia je hlavne vo večerných hodinách a v noci príjemnejší pre oči a obzvlášť si ho budú pochvaľovať majitelia zariadení s OLED obrazovkami.

poco launcher
Poco Launcher

Jednoduchá aktivácia

Pre aktiváciu tmavého motívu stačí podržať prst na domácej obrazovke, ťuknúť na nastavenia, následne na položku viac a v záložke Pozadia zmeníte nastavenie zo svetlého na tmavé. Ako to výsledok vyzerá vidíte na snímkach obrazovky.

[irp posts=“45169″ ]

Poco Launcher je ideálnym spúšťačom UI pre každého, kto preferuje vysokú mieru jednoduchosti a efektívnosti. Ocenia ho tiež vlastníci menej výkonných zariadení. V obchode Play má vysoký počet stiahnutí a to isté platí aj o jeho hodnoteniach.

Ak ho chcete vyskúšať, použite tento odkaz, ktorý vás presmeruje priamo do obchodu Google Play.