Úvod Zariadenia Ďalšia aktualizácia pre Samsung Galaxy S8. Toto všetko prináša!

Ďalšia aktualizácia pre Samsung Galaxy S8. Toto všetko prináša!

Samsung pokračuje vo vylepšovaní 2-ročnej vlajkovej lodi.

2
Galaxy S8
Samsung Galaxy S8

Samsung aj tento týždeň pokračuje v starostlivosti o model Galaxy S8 (SM-G950F). Po tom, ako stále obľúbená „es osmička“ získala veľkú aktualizáciu pred dvoma týždňami, prichádza ďalšie vylepšenie.

Nejde o marcovú bezpečnostnú záplatu, keďže tá prišla už 18. marca, no o isté bezpečnostné vylepšenie tam ide. Samsung však nešpecifikoval, ktoré chyby opravil. Dôležitejšia je starostlivosť o fotoaparát, keďže tam niekoľko majiteľov hlásilo problémy so stabilitou. Práve tento problém má byť po aktualizácii minulosťou.

Podobne, ako je to aj pri iných aktualizáciách, aj pri tejto možno budete musieť počkať niekoľko dní, kým balíček dorazí aj na Slovensko.

Koniec veľkých aktualizácií?

Dvojročná vlajková loď Samsungu len vo februári získala veľkú aktualizáciu na Android 9.0 Pie, súčasťou ktorej bolo aj nové používateľské rozhranie One UI. Vďaka nemu sa softvérovo veľmi podobá novému Galaxy S10.

Pre Galaxy S8 to však s najväčšou pravdepodobnosťou znamená „koniec cesty“. Samsung je známy tým, že pre svoje zariadenia pripraví dve veľké aktualizácie. S8 sa začala predávať s Android 7 Nougat, neskôr bola aktualizovaná na Android 8 Oreo a teraz aj na Android 9 Pie. Ďalší rok by tak mala získavať len bezpečnostné aktualizácie.