Úvod Zariadenia Xiaomi SOLOVE: Bezdrôtová powerbanka s kapacitou 10 000 mAh za skvelú cenu

Xiaomi SOLOVE: Bezdrôtová powerbanka s kapacitou 10 000 mAh za skvelú cenu

Energetický zásobník.

0
Xiaomi SOLOVE

Technológia bezdrôtového nabíjania sa pomaly ale isto dostáva do hlavného prúdu technologických zariadení. Disponuje ňou už niekoľko smartfónov, rôzne gadgety či príslušenstvo.

Jedným z nich je aj nová powerbanka Xiaomi SOLOVE. Jej dizajn sa vymyká spomedzi klasických obdĺžnikových externých batérii pre dobíjanie. Štvorec prekrytý tkaninou má skôr pripomína inteligentný Google Home Mini.

Pomocou tejto powerbanky sa dajú nabíjať až tri zariadenia súčasne – jedno bezdrôtovo a dve klasicky pomocou USB vodiča.

xiaomi SOLOVE
Xiaomi SOLOVE

Xiaomi SOLOVE

Cena: 23,99 €

Ľahké a prenosné príslušenstvo s kapacitou 10 000 mAh obsahuje LED indikáciu informujúcu o stave dobitia, dva veľké USB porty, jeden Micro USB konektor a dôležitú ochranu pred prehriatím, prepätím či magnetickým rušením.

powerbanka
Xiaomi SOLOVE

Bezdrôtová 10W technológia je postavená na štandarde Qi, ktorý využíva drvivá väčšina bezdrôtovo dobíjateľných zariadení.

Powerbanka Xiaomi SOLOVE je dostupná v dvoch farebných prevedeniach, šedom a elegantnejšom čiernom. Kúpiť si ju môžete prostredníctvom e-shopu Ebay, a to za priateľskú cenu 23,99 €.