Úvod Zaujímavosti Vďaka tech festivalu IXPO dostane jedna zo začínajúcich firiem príležitosť zviditeľniť sa

Vďaka tech festivalu IXPO dostane jedna zo začínajúcich firiem príležitosť zviditeľniť sa

0
Tech festival IXPO

Ako už bolo možné počuť, nadchádzajúci technologický festival IXPO umožní jednej začínajúcej spoločnosti ukázať prítomným odborníkom na čom pracuje. Pôjde o výhercu súťaže, kam sa môže prihlásiť každý, kto spĺňa podmienky.

Víťazovi budú preplatené náklady na prípravu do 3 000 eur a okrem iného získa i konzultačné služby, v rámci čoho mu pomôžu vytvoriť správnu obchodnú stratégiu. Akú formu prezentácie zvolí, záleží už iba na tom, čo chce ukázať.

„Progresívne nápady majú u nás stále zelenú a teraz dávame niekomu možnosť ukázať sa medzi špičkami v obore. Mnohí nevedia, ako svoje nápady „predať“, preto sme sa rozhodli, že jednej takejto firme pomôžeme nielen peniazmi na prezentáciu, ale aj bezplatnými radami našich konzultantov,“ prezradil Ľubomír Billý zo spoločnosti Centire, ktorá túto inovátorskú súťaž pripravila v spolupráci s organizátormi festivalu IXPO.

Čo sa týka spomínaných podmienok, súťaž je dostupná každej jednej firme, ktorá má za posledné 3 roky na konte tržby v hodnote okolo 40 000 eur. Rovnako musí mať ale minimálne 3 referencie na projekt, kde spája kreativitu s technológiami. Možnosť prihlásiť sa trvá do 15. marca, čiže je k dispozícii ešte pár dní. V prípade záujmu treba zamieriť na web centire.sk.

„Už na prvom ročníku našej akcie sa zúčastnia viaceré špičkové spoločnosti z oblasti technológií, inovácií a gamingu. Teší nás, že spolu s Centire môžeme spojiť naše sily a pomôcť niekomu naštartovať a rozvinúť jeho biznis,“ uviedol riaditeľ projektu IXPO Matej Drlička.

Technologický festival otvára svoje brány koncom apríla, a to na Tyršovom nábreží v Bratislave. Viac informácií vrátane vstupeniek nájdete priamo na jeho webe.