mi pad 4 plus
sohu.com

Pokiaľ sa vám uhlopriečka jedného z najlepších tabletov v pomere cena-výkon zdala malá, po ruke je konečne jeho väčšia verzia. Xiaomi Mi Pad 4 Plus má uhlopriečku veľkú 10,1-palca.

Displej Xiaomi Mi Pad 4 Plus je vyrobený IPS LCD technológiou, zaberá takmer 82 percent z prednej plochy zariadenia a má vysoké rozlíšenie 1200 x 1920 pixelov. Tablety Mi Pad sa po stránke dizajnu nemenia.

mi pad 4 plus

Xiaomi Mi Pad 4 Plus

Cena: 267 €Dostupnosť: 298 kusov

Platí to aj Xiaomi Mi Pad 4 Plus, ktorému ale pribudlo pod obrazovkou domovské tlačidlo. V tenkom kovovom tele sa okrem obrazovky nachádza jeden z najlepších procesorov strednej triedy Snapdragon 660, ktorému sekunduje 4 GB operačná pamäť RAM a 64 GB úložisko. Slot pre pamäťovú kartu pojme až 256 GB médium.

tablet
Štíhly profil tabletu

Do väčšieho tela sa vtesnala aj väčšia batéria s kapacitou 8 620 mAh a nabíjaním prostredníctvom rozhrania USB C. Sledovanie videí, čítanie e-kníh a surfovanie po webe, pre ktoré je tablet ako stvorený, zabezpečí aj vysoko prispôsobiteľné užívateľské prostredie MIUI 9.

Xiaomi Mi Pad 4 Plus sa aktuálne nahádza v špeciálnej dočasnej akcii známeho e-shopu GearBest s cenou 267 EUR. Rýchlejší spôsob doručenia stojí bezmála len 4 eurá. Využiť sa dá aj bezplatná preprava, ktorá trvá dlhšie. Ponuka je obmedzená počtom kusov a časom trvania.

Okrem tabletu Mi Pad sa v bleskovom predaji nachádza aj Xiaomi Redmi 6A – jednoduchší prístroj pre menej náročných užívateľov, ktorého cena podliezla hranicu 100 EUR. Tento model má 5,45-palcový displej s rozlíšením 1440 x 720 pixelov, štvorjadrový procesor z dielne výrobcu MediaTek a 3 000 mAh batériu.

Xiaomi Redmi 6A

Poteší ale duálny fotoaparát (13 Mpx + 5 Mpx), pekne spracované kovové telo či 2 GB operačná pamäť kombinovaná s 32 GB interným úložiskom. Aj v tomto prípade platí obmedzenie počtom kusov a trvaním akcie. Cenu o pár eur navýši spoplatnené doručenie.

Tento problém ale hravo vykompenzuje kód so zľavou, ktorý má hodnotu 5,34 EUR. Pri objednávke stačí zadať kód s textom GBMPGT8.