Úvod Novinky Novinka od Xiaomi: Inteligentný bežecký pás za 150 €!

Novinka od Xiaomi: Inteligentný bežecký pás za 150 €!

0

Xiaomi je strojcom mnohých rôznych zariadení. Či už sú to smartfóny, tablety, elektrické kolobežky, variče ryže alebo napríklad bežecké pásy. Tak počkať, bežecké pásy? Presne tak, čínsky gigant práve predstavil bežecký pás Xiao Qiao Smart Run.

Novinka od Xiaomi má minimalistický dizajn kombinujúci bielou a sivú farbu. Podobne ako pri ostatných zariadeniach má aj bežecký pás niekoľko zaujímavých technológií. Jednou z nich je napríklad Silkworm. Ide o systém určený pre absorpciu nárazov, vďaka čomu šetrí kolená a znižuje celkový hluk pri behu.

Samozrejmosťou sú všetky inteligentné senzory ako snímač frekvencie tepu skrytý v rukovätiach. Nechýba ani displej, na ktorom sa zobrazujú všetky dôležité údaje. Pás sa hodí aj do menších priestorov, keďže sa za pomoci jedného tlačidla bez väčších problémov dá zložiť.

Vzhľadom na to, že sa bavíme na Xiaomi tu je samozrejme aj prepojenie s telefónom pomocou Wi-Fi, ktoré vám dá možnosť meniť režimy behu či získať prístup k historickým dátam.

Bežecký pás váži celkom 39,5 kilogramu a pojme ľudí do 100 kilogramov. Maximálna rýchlosť behu sa dá nastaviť na 12 kilometrov za hodinu. Čo je však ešte lákavejšie je cena. Tá sa v Číne pohybuje na hranici 999 čínskych juanov. V prepočte aj s DPH je to 152 € (127 € bez DPH)