Úvod Samsung Samsung Galaxy S10 FOTO: Je toto nový Samsung Galaxy S10?

FOTO: Je toto nový Samsung Galaxy S10?

4

O dizajne Samsung Galaxy S10 vieme niekoľko vecí. Vieme, že zariadenie určite príde, vieme, že prinesie nový dizajn a vieme, že Samsung nejakým spôsobom predsa len implementuje výrez. Spoločnosť už počas vlastnej vývojárskej konferencie ukázala niekoľko typov displejov, ktoré vyvinula.

Jeden z týchto displejov sa volá Infinity-O. Vďaka nemu Samsungu stačí malinký otvor v displeji, do ktorého vloží predný fotoaparát. O podobnom kroku už dávnejšie informoval známy informátor Evan Blass.

Posuňme sa ale ďalej. Server LetsGoDigital sa podarilo získať 50 rôznych dizajnov pripravovaných smartfónov, na ktoré Samsung požiadal o patent. Na väčšine z nich pritom môžeme nájsť spomínaný výrez v tvare malého otvoru.

Zaujímavé je, že Samsung podal patentovú prihlášku s farebnou reprezentáciou dizajnu len pri jednom type (vyššie), zvyšok bol čiernobiely. Či ide o náhodu alebo sa Samsung skutočne rozhodol pre malý otvor v ľavom hornom rohu je momentálne predmetom špekulácií.

Tak či onak, Galaxy S10 príde začiatkom budúceho roka, pravdepodobne už vo februári. Sme si istí, že dovtedy uvidíme viac zaujímavých informácií, ktoré postupne odhalia jeden z najočakávanejších smartfónov budúceho roka.

Zdroj: WIPO
Zdroj: WIPO
Zdroj: WIPO