eachlink h6 mini

Populárny GearBest uviedol do bleskového predaja nový inteligentný TV BOX Eachlink H6 Mini, ktorý poháňa výkonný čipset Allwinner H6. Tento čipset bol predstavený vlani hlavne s podporou pre 4K rozlíšenia (až 6K) či dokonalejšiu farebnú hĺbku.

Eachlink H6 Mini je kompaktnou krabičkou, ktorá nevyniká dizajnom alebo prémiovými materiálmi. To nakoniec ani nie je jej účel. Vďaka štíhlemu a neveľkému prevedeniu sa dá nenápadne umiestniť ku každému televízoru.

TV Box využíva schopnosti udávaného čipsetu spolu s grafickou jednotkou Mali T720 naplno. Výrobca sa tak chváli podporou pre obsah v „6K rozlíšení“, v praxi sa ale aj tak najčastejšie prikloníte k obvyklej FHD alebo maximálne 4K kvalite. Zaváži skôr podpora pre HDR technológiu a 10-bitové farby s lepšou hĺbkou alebo kodek H.265.

EACHLINK H6 mini

Eachlink H6 Mini

Cena: 35,00 €

Eachlink H6 Mini si rozumie so všetkými možnosťami spojenia. K internetu ho pripojíte cez 2,4 GHz WiFi alebo klasický Ethernet port, k televízoru cez HDMI. Obsahuje dva veľké USB porty triedy 2.0 a 3.0, výstup pre 5.1-kanálový zvuk alebo Bluetooth 4.1.

Vlastný obsah sa dá uložiť do integrovanej 32 GB pamäte, ktorú dopĺňa slot pre externé médium s maximálnou kapacitou 64 GB. Zariadenie beží od OS Android 7.1, ktorého prostredie je špeciálne upravené pre televízory.

EACHLINK H6
Podanie obrazu sa dá prispôsobiť na základe obsahu a preferencií

Pristupovať môžete k YouTube, prehliadaču Chrome a vďaka obchodu Google Play vlastne k väčšine rôznorodých aplikácií. Ako toto prostredie vyzerá, si môžete pozrieť na ukážkovom videu nižšie.

GearBest tento kompaktný TV Box predáva v obmedzenom počte kusov za 35 EUR, a to do 28. októbra. Cena je teda vzhľadom na schopnosti zariadenia viac ako lákavá.

Eachlink H6 Mini