Alfawise W1

Známy čínsky výrobca gadgetov má novinku – bezdrôtové štupľové slúchadlá Alfawise W1, ktoré prichádzajú na trh v úvodnej zvýhodnenej cene. Ako inak, hlavným benefitom je výborný pomer medzi prevedením, kvalitou zvuku a cenou.

Alfawise W1 ocenia hlavne športovci, resp. aktívni jedinci. Dizajn slúchadiel je prispôsobený pre nosenie na krku tak, aby pri rôznych fyzických činnostiach nezavadzali. Výhodou je zvýšená odolnosť voči vplyvom na úrovni IP65. Dážď ani pot teda slúchadlám neublížia.

V slúchadlách sa nachádza 230 mAh batéria, ktorá vďaka špeciálnemu čipu pre rýchly prenos dát, no s nízkou spotrebou energie, vydrží na jedno nabitie 15-17 hodín. Hudbu tak môžete počúvať prakticky celý deň. Nabíjanie trvá dve až tri hodiny.

Alfawise W1

Alfawise W1

Cena: 15,75 €

V puzdre slúchadiel sú umiestnené magnety, ktoré sa pri nevyužívaní spoja, čím zároveň dôjde k prerušeniu prehrávania hudby. Ak slúchadlá rozpojíte a vložíte si ich do uší, hudba začne automaticky hrať. Celé slúchadlá vážia iba 29 gramov, čo užívatelia určite ocenia. Hlavne ich krk.

Alfawise W1

Integrovaný audio čip CSR8645 zabezpečí reprodukciu vo vysokej kvalite s potláčaním okolitých ruchov, čo platí nielen o hudbe, ale aj hlase pri hands-free telefonovaní. Slúchadlá Alfawise W1 sú kompatibilné takmer s každým zariadením od smartfónu, tabletu až po prenosné počítače. Pre spojenie so zdrojom hudby totižto slúži rozšírený Bluetooth 4.1.

Alfawise W1 predáva Gearbest za úvodných 15,75 EUR. Cena bude platiť ešte približne 5 dní, alebo do vypredania stanoveného počtu kusov. Ten však nie je prísne limitovaný. Všetky detaily nájdete TU a pohľad na slúchadlá pod textom.

Alfawise W1

https://www.youtube.com/watch?v=3QlaQwOFDEw