Úvod Zaujímavosti Xiaomi má vyhrievanú zimnú bundu, o ktorú je enormný záujem

Xiaomi má vyhrievanú zimnú bundu, o ktorú je enormný záujem

3

Dcérska spoločnosť Xiaomi, Runmi Technology, ktorá je zodpovedná za produkty s označením 90 Minutes predstavila vyhrievanú bundu. Unisex bunda bude v Číne dostupná za veľmi atraktívnych 549 jüanov.

Najatraktívnejšou vlastnosťou je jednoznačne schopnosť bundy človeka zahrievať, resp. udržovať konštantnú teplotu. Očakáva sa, že z nej (minimálne) v Číne bude veľký hit.

Výrobca tvrdí, že vďaka unikátnej technológii si ani v zime nemusíte obliekať vrstvy oblečenia. Bunda totiž dokáže generovať teplo a rozmiestňovať ho po celom vnútri, a to od krížov až po krk. Je ideálnym spoločníkom do studených či sychravých dní.

Elektronika v bunde je výrobcom dôkladne otestovaná. V prípade, že by hrozil skrat alebo prehriatie sa bunda jednoducho odpojí od zdroja energie, ktorým je zabudovaná 10 000 mAh externá batéria, ktorú je nutné dobíjať. Vykurovanie špeciálnou technológiou Heatex sa zapína tlačidlom pri pravom prednom vrecku.

Vďaka certifikácií IP x7 sa môžeš spoľahnúť aj nosenie v daždi či snehu. Všetky elektrické okruhy sú chránené a nehrozí tak žiadne riziko. Po vyzlečení sa vyhrievanie automaticky preruší, čím sa šetrí elektrická energia.

Bunda do predaja vstúpi už 15. októbra. Dostupnosť v obchodoch predávajúcich produkty aj do európskych krajín bohužiaľ stále nie je známa.