Ak hľadáš tablet so Super AMOLED displejom, no na nové zariadenie je ti ľúto minúť 500 a viac eur, máme pre teba skvelý tip. Vo svete totiž existuje podstatne lacnejšia alternatíva, ktorá sa ti môže zapáčiť.

Volá sa Alldocube X a aj napriek tomu, že jej názov neznie povedome, by si si o nej mal prečítať viac. Ponúka totiž šialený pomer ceny a výkonu. Presnejšie, ide o tablet s 10,5“ Super AMOLED displejom s rozlíšením 2 560 x 1 600 pixelov. Znie ti to povedome? Presne také isté vlastnosti má aj displej na Galaxy Tab S4.

Okrem Super AMOLED displeja sa v tablete nachádza aj HiFi čip od AKM, ktorého úlohou je čo najvernejšie sprostredkovať hudbu. Zariadenie beží na Android 8.1 Oreo, má podporu rýchlonabíjania cez USB C a má obrovskú, 8 000 mAh batériu.

To najlepšie? Jeho cena je v porovnaní s Tab S4 len tretinová.

Spoločnosť sa však juhokórejského giganta nijak nesnaží znevážiť. Práve naopak. Uzavreli medzi sebou strategické partnerstvo, ktoré im ako jedinému výrobcovi z Číny dáva možnosť využiť Super AMOLED displej na svojich produktoch.

Porovnanie s Galaxy Tab S4

Alldocube X sa momentálne nachádza na štartovači Indiegogo, kde už prekonal hranicu 1 000 podporovateľov. Od ľudí vyzbieral slušných 227 800 dolárov, čo je 759 % viac než o čo žiadal. To je však výborná správa aj pre teba, keďže si jeden tablet môžeš objednať za nižšiu cenu.

Jeden tablet Alldocube X stojí 188 € a dostane sa k tebe už v októbri. Ak si objednáš dva, napríklad pre teba a kamoša, spolu zaplatíš len 360 €ak tri tak zaplatíš 532 €.

Ak ťa tablet zaujal, neváhaj si pozrieť celú kampaň a prípadne si jeden objednať. Vyzerá to tak, že scéna s tabletmi opäť ožíva a my sa z toho veľmi tešíme.