Samsung dnes uviedol špeciálny cenník Max Price, ktorý vychádza v ústrety zákazníkom a motivuje ich, aby využívali autorizované servisy a tým predišli strate záruky svojho zariadenia.

Cenník Samsung Max Price je zameraný na mimozáručné opravy rozbitých displejov. Samsung tvrdí, že práve poškodené displeje sú hlavným dôvodom návštev servisov.

„Často k nám prichádzajú zákazníci, ktorí si dali vymeniť displej v neautorizovanom servise v domnienke, že ušetrili a myslia si, že autorizovaný servis je zbytočne predražený,“ uviedol Jan Procházka, šéf servisných centier Samsung Electronics Czech and Slovak, a zároveň dodal:

„Neautorizovaný servis nemusí disponovať originálnymi dielmi, často nemá kvalifikovaných technikov, ktorí nie sú vyškolení výrobcom, nepoznajú správne postupy a technickú špecifikáciu a taktiež nemajú dostatočnú technickú výbavu. Toto všetko môže spôsobiť poškodenie zariadenia, obmedzenie funkcií, prípadne aj následnú stratu záruky z dôvodu neautorizovaného zásahu do zariadenia.“

Max Price platí pre prémiové modely spoločnosti, a to pre Samsung Galaxy S8, S8+, Note 8, S9, S9+ a Note 9. Zavedením cenníku Samsung garantuje, že cena za opravu neprekročí vopred stanovenú čiastku. Pochopiteľne, cenník Max Price platí len vo vybraných autorizovaných zákazníckych centrách. Je zároveň možné, že sa zákazníci stretnú aj s nižšou cenou.

Zákaznícke centrá Samsung sa nachádzajú v Bratislave a v Žiline. V prípade, že má používateľ mechanicky poškodený mobilný telefón a nemá čas cestovať do servisu, môže využiť službu Moje Galaxy, ktorá sa postará o jeho vyzdvihnutie, opravu a následné vrátenie.

Cenník Max Price výmeny displeja

Model

Max Price

Galaxy S8 265 €
Galaxy S8+ 289 €
Galaxy S9 266 €
Galaxy S9+ 290 €
Galaxy Note8 289 €
Galaxy Note9 289 €