Úvod Novinky Razer Phone 2 bude vyzerať takmer identicky ako 1. generácia. Najväčšie zmeny...

Razer Phone 2 bude vyzerať takmer identicky ako 1. generácia. Najväčšie zmeny budú „pod kapotou“

0

Novú generáciu prvého smartfónu pre hráčov hier, Razer Phone 2, spoznáme ešte v tomto roku, a to s istotou. Jeho existenciu už potvrdili predstavitelia výrobcu. Ak sa vám páči svojský dizajn zariadenia, máme dobré správy.

Razer Phone 2 bude vyzerať tak isto ako súčasná, teda prvá generácia. Ako problém by sme to ale nevideli. Zariadenie má jasne identifikovateľný vzhľad, ktorý vychádza z niekdajších smartfónov Nextbit Robin. Razer tento startup pred uvedením prvého modelu odkúpil.

Razer Phone je špecifickým smartfónom pre užšiu cieľovú skupinu zákazníkov, ktorej skôr záleží na iných vlastnostiach ako na dizajne. Je to hlavne výkon a zobrazovacie schopnosti, ktoré sú pre hranie náročných hier dôležité.

Razer Phone 2

Čo nová generácia ponúkne? V prvom rade môžeme stále počítať so 120 Hz obnovovacou frekvenciou obrazovky. S najväčšou pravdepodobnosťou pôjde o IGZO IPS panel, ktorý vyrobí Sharp.

razer phone
Vľavo prvá generácia Razer Phone, vpravo očakávaná druhá generácia. / AndroidHeadlines

Výkon bude dávkovať Snapdragon 845 spolu s grafickým čipom Adreno 630 a 8 GB operačnou pamäťou. Interné úložisko ponúkne poriadnych 512 GB. Je možné, že bude existovať aj dostupnejší variant, povedzme so 6 GB RAM-kou a 128 GB pamäťou.

Aj keď sa vzhľad zariadenia nezmení, pribudnúť môže jeden výrazný vizuálny prvok. Pre niektoré produkty Razer typické LED osvetlenie Chroma si zrejme nájde cestu aj do útrob tejto novej generácie smartfónu. Upozornenia tak môžu byť poriadne farebné a jasné.

Predstavenie sa očakáva až niekedy neskôr v tomto roku, po októbrových/novembrových premiérách hlavných výrobcov Huawei, Google, LG alebo OnePlus.