Úvod Zariadenia Meizu predstavilo novú generáciu cenovo dostupných bezdrôtových slúchadiel

Meizu predstavilo novú generáciu cenovo dostupných bezdrôtových slúchadiel

0
Meizu EP 52 Lite
Meizu EP 52 Lite

Meizu má vo svojom portfóliu výborné bezdrôtové in-ear slúchadlá EP52, ktoré na trhu doplnili skôr predstavený model EP51. Ponuku výrobca osviežil novou generáciou slúchadiel do uší s označením Meizu EP52 Lite.

Meizu EP52 Lite ponúkajú menej výstredný dizajn v troch decentných farbách. Výrobca sa nezameral len na optimálny pomer medzi výbavou a cenou, ale aj na komfort. Celé slúchadlá totižto vážia iba 16 gramov, a to aj pri 10 mm zabudovaných meničoch. Slúchadlá sú navyše vybavené magnetom pre jednoduché spojenie pri nosení.

Vysokej kvalite zvuku má prispievať membrána vytvorená zo špeciálnych biologických vlákien. Slúchadlá zvládajú frekvenčný rozsah od 20Hz do 20kHz, citlivosť 106 dB a maximálnu vzdialenosť pripojenia 10 metrov v rámci štandardu Bluetooth 4.2.

Meizu EP52 Lite
Meizu EP52 Lite

Pri bezdrôtových slúchadlách je dôležitá výdrž na jedno nabitie. Meizu hovorí o 200 hodinách v pohotovostnom režime a rýchlom nabíjaní, ktoré trvá iba 1,5 hodiny. Hudbu dokážu reprodukovať 8 hodín nepretržite.

Meizu EP52 Lite
Meizu EP52 Lite

Výhodná je tiež odolnosť IPX5, ktorá zrovna nepatrí medzi najvyššie, no sčasti ochráni pred nechcenou vlhkosťou v podobe potu alebo ľahkého dažďa, ktorý by vás zastihol pri športovaní v exteriéri.

Na slúchadlách sa stále nachádza kompaktný ovládač s tromi tlačidlami, ktorými môžete napríklad prijať hovor alebo nastaviť hlasitosť. Úvodná cena? Po prepočte približne 16,50 EUR. Platiť bude do konca tohto mesiaca alebo do vypredania. Príslušenstvo nájdete na webe online predajcu GearBest.