Úvod Zariadenia KUPÓN: Kolobežka od Xiaomi je opäť pod 300 €

KUPÓN: Kolobežka od Xiaomi je opäť pod 300 €

Vylepšená kolobežka teraz stojí menej než predtým.

0

Trend elektrických kolobežiek sa dostal aj na Slovensko. Niet sa čomu čudovať, ide o perfektný nástroj určený pre boj s preplnenými mestami. Zatiaľ čo ostatní trčia v zápche, ty môžeš vďaka šikovnej kolobežke prejsť do svojho cieľa podstatne rýchlejšie.

Aký model je však ten správny? Jeden z tvojich kandidátov by mohol byť aj Ninebot ES1 od Xiaomi Mijia, dcérskej značky obľúbeného čínskeho výrobcu.

Kolobežka ponúka silný, 500W motor a veľkú 5,2 Ah batériu, vďaka čomu dokáže stroj vyvinúť vyššiu rýchlosť a odviezť ťa na dlhšie trasy. Nechýba samozrejme ani poriadna nálož technológií, ako napríklad pokročilé brzdenie (digitálna aj mechanická brzda) s brzdnou dráhou len 4 metre, inteligentné BMS a viac.

Batériu v kolobežke je možné rozšíriť a dosiahnuť tak dojazd 45 km.

Kolobežka je vyrobená z hliníka a unesie aj zdatnejších ľudí, až do 100 kg. Okrem toho má certifikáciu IP54, samotná batéria je chránená certifikáciou IP67.

V kontakte so zemou bude 8“ predné koleso a 7,5“ zadné koleso s poriadnym dezénom, vďaka čomu kolobežka skvele drží na ceste a nerobí jej problém ani dážď. Aj keď, jazdenie v daždi vôbec neodporúčame.

Vzhľadom na to, že ide o produkt, na ktorý dohliadali aj inžinieri z Xiaomi, spoľahnúť sa môžeš aj na prepojenie s aplikáciou, v ktorej nájdeš všetky dôležité údaje o batérii, dojazde, maximálnej rýchlosti a viac.

Ak sa ti táto kolobežka páči, tvoja môže byť za 294,10 €. Stačí zadať kupón IT$OSES1GBA. GearBest ti ju navyše doručí bez poplatkov navyše. Čaká sa však približne 1 mesiac.