Úvod Novinky Oukitel WP2: Koľko znesie telefón vybavený armádnou špecifikáciou?

Oukitel WP2: Koľko znesie telefón vybavený armádnou špecifikáciou?

Tlačová správa.

0
Oukitel WP2
Oukitel WP2

Z našich štatistík vieme, že mnohí z vás už vymenili krehké smartfóny za poriadne obrnené modely, ktoré na jedno nabitie vydržia aj niekoľko dní. Najnovším prírastkom do tejto kategórie je Oukitel WP2 s 10 000 mAh batériou.

Zariadenie disponuje armádnym štandardom odolnosti ako aj IP68 certifikáciou, vďaka čomu je odolný voči vode, pádom, prachu a podobne. Výrobca len nedávno vydal nové video, v ktorom si môžeš pozrieť, čo všetko telefón zvláda.

V teste môžeš vidieť ako telefónu voda absolútne neublížila. Bežné smartfóny sa automaticky vypnú keď senzory zacítia, že je teplota príliš nízka alebo príliš vysoká. Pri obrnenom Oukitel WP2 to bolo inak.

Zvládol totiž aj zamrazenie na 43 hodín, počas ktorých sa dokonca nevypol, čo je celkom fascinujúce, keďže ostatné smartfóny by pravdepodobne zareagovali inak.

Oukitel WP2
Oukitel WP2

Oukitel WP2 chránia mäkké aj tvrdšie prvky konštrukcie, ktoré ho perfektne chránia pred vplyvom počasia alebo náhodným ponoreniam do, veď to poznáte, toalety. Okrem toho sa môžeš pripraviť na 6,0-palcový FHD+ displej prekrytý vrstvou Corning Gorilla Glass, 4 GB operačnej pamäte RAM, 64 GB úložisko, 16 Mpx zadný a 8 Mpx predný fotoaparát, 10 000 mAh batériu a 9V/2A rýchlonabíjanie. Chýba ani snímač odtlačkov prstov uložený na pravej strane rámu, NFC, Android 8 Oreo a ďalšie vymoženosti.

Oukitel WP2 bude dostupný v dvoch farebných prevedeniach, a to v čiernom so zlatými prvkami a potom v čisto čiernom prevedení. Na trh sa dostane už začiatkom septembra. Ak by si chcel získať WP2 zadarmo, nezabudni odoberať novinky. Prihlásiť sa môžeš na tejto adrese. Výrobca zo všetkých emailových adries vyberie dvoch výhercov.

– Tlačová správa –