Úvod Novinky Samsung vraj najskôr ukáže Galaxy X. Samsung Galaxy S10 má prísť až...

Samsung vraj najskôr ukáže Galaxy X. Samsung Galaxy S10 má prísť až vo februári

0

Už niekoľko týždňov, resp. mesiacov sa hovorí o tom, že Samsung začiatkom roka predstaví dve vlajkové lode. Samsung Galaxy S10, určený pre masy, mal byť predstavený počas MWC 2019, zatiaľ čo skladací Samsung Galaxy X vyrobený v limitovanom množstve, určený pre fanúšikov nových technológií, ktorí si zaň radi priplatia, mal prísť už v januári počas veľtrhu CES 2019. Najnovšie informácie však naznačujú, že si obe predstavenia vymenia miesta.

Správa od dôveryhodného zdroja naznačuje, že skladací Galaxy X príde až počas barcelonského MWC 2019, ktorý sa každoročne koná vo februári. Naopak, Galaxy S10, model, ktorý má firmu pozdvihnúť z nepriaznivej situácie má prísť o mesiac skôr, počas veľtrhu v Las Vegas.

Ako sme informovali v samostatnom článku, Samsung Galaxy S9S9+ ani zďaleka nie sú tak predávané ako predchádzajúce verzie, čo pre Samsung predstavuje veľký problém.

Samsung Galaxy X: Drahý špás, ktorý môže ukázať budúcnosť

Najväčšou hviezdou začiatku budúceho roka bude jednoznačne skladací Galaxy X, ktorý má podľa dostupných informácií stáť vyše 1 500 €. Pre niekoho by to problém nemusel byť. Horšie je, že Samsung ho má vyrobiť len 300 až 500 tisíc kusov, čo ani zďaleka nenasýti zvedavých ľudí po celom svete.

samsung galaxy note 9
hi-tech.ru

Najskôr Galaxy Note 9

Spoločnosť momentálne nechce upozorňovať na to, čo príde budúci rok, keďže ešte tento ju čaká predstavenie novej generácie Samsung Galaxy Note 9. Príbeh tohto zariadenia má však byť veľmi podobný tomu, ktorým si prešla dvojica Galaxy S9 a S9+. Očakávajú sa len malé dizajnové zmeny. Naopak, zaujímavejšie zmeny sa udejú „pod kapotou“. Okrem výkonného procesora, ktorý poháňa aj Galaxy S9, sa máme pripraviť na až 4 000 mAh batériu a podstatne vylepšený S Pen.

Samsung svoju novinku predstaví už 9. augusta na podujatí v New Yorku. Spolu s phabletom má spoločnosť predstaviť aj hodinky Gear S4. O tri týždne neskôr, počas IFA 2018, očakávame príchod tabletu Galaxy Tab S4.