Úvod Zariadenia Chystáš sa natáčať videá? Vo výbave ti nemôže chýbať stabilizátor!

Chystáš sa natáčať videá? Vo výbave ti nemôže chýbať stabilizátor!

Stovkami ľudí odporúčaný iSteady Pro stojí 68,87 €.

1

Ak si na telefóne bez stabilizácie obrazu skúšal natáčať video, určite si zistil, že tvoje ruky nie sú tak pevné ako si si myslel. Po pozretí môjho videa som ostal v domnienke, že ďaleko od Parkinsona mať nebudem.  Čo na to? Stabilizátor.

Doteraz bývalo pravidlom, že kvalitný stabilizátor (gimbal), stál niekoľko sto eur. To sa zmenilo príchodom lacnejších, no stále prekvapivo kvalitných riešení od spoločnosti DJI. Pred pár rokmi som ani netušil, že na ďalekom východe existuje niekoľko spoločností, ktoré pracujú na vlastných riešeniach. Jednou z nich je aj Hohem.

Privítaj Hohem iSteady Pro

Hohem iSteady Pro je šikovný nástroj pre všetkých tých, ktorí chcú na výletoch alebo dovolenkách zaznamenať čo najkvalitnejšie video.

Výhodou stabilizátora je jednoduchosť ovládania a samozrejme, výsledky stabilizácie. Stačí osadiť smartfón či akčnú kameru a môžeš začať natáčať krásne stabilné zábery.

Hohem iSteady Pro je kompatibilný so smartfónmi aj akčnými kamerami.

Šikovné ovládanie a vynikajúce výsledky

Na konštrukcii stabilizátora sa okrem rôznych ovládacích prvkov nachádza aj malý joystick, ktorým pri manuálnom režime môžeš ovládať natočenie samotného gimbalu. Okrem toho máš však k dispozícii aj ovládanie pootočením rukoväte alebo úplné uzamknutie pohybu (niečo ako hlava sliepky pri pohybe do boku či hore a dole).

Tak či onak, Hohem iSteady Pro je vynikajúcim nástrojom, ktorý ťa vďaka svojej cene, len 68,87 €, určite dostane. Obchod TomTop ti ho dokonca pošle zadarmo bez nutnosti doplácať DPH.