Úvod Zariadenia Ako fotí a natáča Ulefone Power 5 s gigantickou 13000 mAh batériou?

Ako fotí a natáča Ulefone Power 5 s gigantickou 13000 mAh batériou?

0
Ulefone Power 5
Ulefone

Kvalita fotoaparátov v inteligentných mobilných telefónoch často rozhoduje o kúpe toho či oného modelu. Smartfóny už dávno nahradili dovolenkové kompaktné fotoaparáty. Intenzívne a náročné fotografovanie si však často odnesie výdrž na jedno nabitie.

Výrobca Ulefone skúsil skĺbiť dlhú výdrž na jedno nabitie s kvalitným opticky stabilizovaným 21 Mpx fotoaparátom, čoho výsledkom je smartfón Ulefone Power 5. 21 Mpx obrazovému snímaču Sony IMX230 s clonou f/1.8 asistuje dodatočný 5 Mpx snímač, ktorý pomáha vyhodnocovať hĺbku ostrosti.

Výrobca vzal Ulefone Power 5 do prostredia rušného mesta, kde zhotovil niekoľko fotografií a tiež video. Nechýba selfie, pár momentiek v dobrom osvetlení, ale tiež nočné snímky, ktoré sú pre každý smartfón ťažkou skúškou. Zhotovené video pre zmenu ukazuje kvalitu optickej stabilizácie.

Ulefone Power 5
Ulefone Power 5

Smartfón disponuje okrem 13 000 mAh batérie s rýchlym 5A/5V nabíjaním a spomínaným fotoaparátom tiež 6 GB operačnou pamäťou, 6,0-palcovým displejom alebo bezdrôtovým 10W nabíjaním. Chod zastrešuje OS Android v najnovšej dostupnej verzii 8.1 Oreo.

Ako smartfón fotí a natáča video sledujte v krátkom video prehľade, ktorý výrobca zverejnil len minulý týždeň.