Úvod Zariadenia Namakané hodinky pre športovcov nemusia byť drahé: Tieto sa vyplatia!

Namakané hodinky pre športovcov nemusia byť drahé: Tieto sa vyplatia!

Jedny z najlepšie vybavených hodiniek za rozumnú cenu.

8
NO.1 F13

Trh s inteligentnými hodinkami určenými pre zaznamenávanie fitness aktivity je stále veľmi obľúbený. Výrobcovia sa ľudí snažia uspokojiť modelmi, ktoré sú až po krk vybavené všetkými potrebnými funkciami. Obrovský úspech však žnú aj modely, za ktoré netreba platiť až tak veľa.

Presne takouto cestou sa rozhodla ísť spoločnosť NO.1, ktorá nedávno predstavila novinku, NO.1 F13.

NO.1 F13
Inteligentné hodinky NO.1 F13

Ich hlavnou silnou stránkou je odolnosť voči vode a až 25-denná výdrž batérie, čomu hodinky vďačia 350 mAh batérii. Tak dlhú výdrž výrobca však vypočítal pri nezapnutom merači rýchlosti tepu. Ak si ho necháš zapnutý, čakaj stále dôstojnú, 7-dňovú výdrž. Hodiny už tradične ukazujú čas a počítajú prejdené kroky.

Okrem toho však plnia aj ďalšiu, sekundárnu funkciu. Pomocou Bluetooth 4.0 sa dokážu spojiť s tvojim telefónom a zobrazovať prichádzajúce notifikácie, upozorňovať na príliš dlhý čas strávený sedením alebo napríklad strážiť pitný režim.

Vďaka certifikácii IP68 sú odolné nielen voči vode, ale aj prachu. Displej je chránený tvrdeným sklom vďaka čomu sú skutočne zaujímavým a šikovným spoločníkom aj pre tých najaktívnejších jedincov.

NO.1 F13
NO.1 F13

Medzi ďalšie šikovné funkcie patrí vstavaný budík, ktorý vás diskrétne zobudí vibrovaním a okrem toho zmeria aj dĺžku spánku. Nechýba ani orientačný údaj o spálených kalóriách (založený na priemernej váhe).

NO.1 F13
NO.1 F13

Hodinky NO.1 F13 zvládnu okrem počítania krokov merať aj inú športovú aktivitu ako napríklad beh, plávanie, cyklistiku, stolný tenis, bedminton a basketbal. Hodinky síce slovenčinu neponúkajú, to však nemusí byť nijak závažný problém. Drvivá väčšina ovládacích prvkov je totiž riešená jednoduchými obrázkami.

Hodinky sa práve začali predávať za veľmi slušnú cenu, len 23,49 €. Kúpite ich v obchode GearBest.com..