Úvod Zariadenia Získaj zľavový kód pre všetky populárne smartfóny od Xiaomi!

Získaj zľavový kód pre všetky populárne smartfóny od Xiaomi!

0
Mi mIX 2s

Online shop Geekbuying spustil čerstvú kampaň, ktorú venoval všetkým populárnym smartfónom značky Xiaomi. Tá oslavuje 8. výročie a koncom tohto mesiaca predstaví novú vlajkovú loď.

Geekbuying rozdelil smartfóny od Xiaomi do rôznych kategórií v závislosti od toho, o akú sumu je ich cenu ochotný znížiť. Najväčšia zľava vo výške desiatich dolárov sa týka drahších, no na druhú stranu najlepšie vybavených modelov.

Kód so zľavou sa nachádza pri každej z kategórií a do schránky ho skopírujete obyčajným kliknutím. Na vrchole portfólia sedí Xiaomi Mi Mix 2S s cenou necelých 419 EUR po zľave.

Xiaomi Mi Mix 2S
Xiaomi Mi Mix 2S

Ide o verziu so 6 GB operačnou pamäťou a 64 GB interným úložiskom. Xiaomi Mi Mix 2S nemá zárez v displeji. LCD IPS obrazovka má 5,99-palca, FHD+ rozlíšenie a pomer strán 18:9. Vysoké hodnotenia si pripisuje duálny fotoaparát, porovnateľný s iPhone X, a výkon čipsetu Snapdragon 845.

Druhým modelom, pri ktorom si je možné uplatniť kód s najvyššou zľavou, je Xiaomi Redmi Note 5. Tento kúsok je jeden z najpredávanejších, čo sa kapacít Xiaomi týka.

Výborný pomer medzi cenou a kvalitou deklaruje kovové telo, displej s pomerom strán 18:9, uhlopriečkou 5,99″ a FHD+ rozlíšením a procesor Snapdragon 636. Tento model má takmer rovnakú obrazovku, ako vlajková loď vyššie.

Xiaomi Redmi Note 5
Xiaomi Redmi Note 5

Za asi 186 EUR užívateľ ďalej dostane vertikálne uložený duálny fotoaparát, 4000 mAh akumulátor alebo najnovšiu dostupnú verziu operačného systému Android 8.1 Oreo. Najlacnejším z trojice je model Xiaomi Redmi 5 Plus.

Inteligentný mobilný telefón skôr pre menej náročných stojí zľavnených 152 EUR. Teda, ak sa bavíme o 4 GB operačnej pamäti a 64 GB internom úložisku. Displej má však stále výnimočne veľkú uhlopriečku a čo je dôležité, plné FHD rozlíšenie.

Vzhľadom na cenu nemožno počítať s duálnym fotoaparátom alebo najnovším procesorom. Chod ale zabezpečuje spoľahlivý Snapdragon 625, ktorý napája akumulátor s kapacitou 4000 mAh.

Menej náročné komponenty a veľká batéria sľubujú dlhú výdrž na jedno nabitie. Geekbuying ponúka kódy so zľavou aj na herný smartfón Black Shark, model Mi Note 3 alebo Android One riešenie s čistým OS v podobe Xiaomi Mi A1.

Zľava je ale v týchto prípadoch o niečo nižšia, postupne klesá k piatim dolárom. Predajca kampaň spustil len včera. Kódy so zľavou a celá kampaň skončí 6. júna a nájdete ju na tejto adrese.