Úvod Zariadenia Zaujímavé príslušenstvo: S elegantným holiacim strojčekom od Xiaomi sa oholíš ako pán!

Zaujímavé príslušenstvo: S elegantným holiacim strojčekom od Xiaomi sa oholíš ako pán!

Stojí len niečo vyše 30 €.

1

Xiaomi už dávno nie je spoločnosť, ktorá by sa výlučne venovala len smartfónom či tabletom. Vďaka svojim dcérskym spoločnostiam, medzi ktoré patrí aj Mijia, pripravujú nádherné, šikovné a hlavne cenovo dostupné produkty. Jedným z nich je prekvapivo aj holiaci strojček.

Zaujímavá novinka je odolná voči vode, má tri holiace hlavy, vďaka čomu sa dostanú aj k fúzom, ktoré sú ťažko prístupné. Za kvalitu, ostrosť a precíznosť sa postarali dodávateľské spoločnosti, presnejšie japonská JFEšvédska firma SANDVIK a opäť japonská firma MABUCHI MOTOR, ktorá dodáva elektrický motorček. Ide tak o luxusný kúsok výbavy každého džentlmena.

Holiacemu strojčeku nechýbajú inteligentné funkcie ako kontrolka, ktorá sa rozsvieti keď je strojček nutné vyčistiť ako aj funkciu, ktorá mu zabráni zapnúť sa, keď sa ho nedotýkaš.

Xiaomi Mijia strojček disponuje technológiou rýchleho nabíjania, vďaka čomu bude na jedno oholenie nabitý za 5 minút. Celkové nabitie trvá 120 minút a vydrží jednu hodinu nepretržitého holenia.

Zaujímavá je aj jeho cena. Tá totiž z pôvodných 46 € klesla na oveľa prívetivejších 33,19 €. Stačí zadať zľavový kód AMPAA17.