Úvod Zariadenia Ulefone Power 5, Armor X a Armor Mini stále so zvýhodnenou cenou...

Ulefone Power 5, Armor X a Armor Mini stále so zvýhodnenou cenou v rôznych e-shopoch

Hlúpy, no poriadne odolný smartfón.

0
Ulefone
Ulefone

Je len málo výrobcov smartfónov, ktorí majú v ponuke zaradenia s tak objemnými batériami ako Ulefone. Dvojicu najpopulárnejších modelov dopĺňa tretí, ktorý patrí do kategórie „hlúpych“, ale rovnako odolných modelov.

Ulefone Power 5, Armor X a Armor Mini zostávajú lacnejšie do 13. mája, a to sa týka všetkých hlavných e-shopov, s ktorými výrobca spolupracuje.

Najnovší Ulefone Power 5 má až 13 000 mAh akumulátor s rýchlym 5A/5V nabíjaním. Batéria sa nabije za asi 2,5 hodiny a bonusom je 10W bezdrôtové nabíjanie. Osemjadrový procesor MT6763 pracuje so 6 GB RAM a 64 GB úložiskom.

Chýbať nesmie veľký displej s uhlopriečkou 6,0″, plným FHD+ rozlíšením a pomerom strán 18:9. Trendom zostávajú verné štyri, resp. dva duálne fotoaparáty. Hlavný má 21 Mpx + 5 Mpx snímač, ten sekundárny 13 Mpx + 5 Mpx senzory.

Ulefone
Ulefone Power 5

Ulefone Power 5 poháňa zatiaľ najnovší OS Android 8.1 Oreo, má snímač odtlačkov na bočnej strane a špeciálne tlačidlo – klávesovú skratku pre najpoužívanejšie funkcie. Aktuálna cena sa partnerských online obchodoch pohybuje okolo sumy 230 EUR, resp. tesne pod ňou.

Na odolnú strunu, ale stále s dlhou výdržou hrá Ulefone Armor X. Už napohľad robustné a vystužené telo bolo vyvinuté tak, aby odolalo aj tvrdším pádom na zem. Štandard IP68 pri takomto zariadení chýbať nesmie.

Aj Ulefone Armor X má obrazovku s pomerom strán 18:9. V tomto prípade však s uhlopriečkou 5,5″ a rozlíšením 1440 x 720 pixelov. 5500 mAh batéria využíva rýchle 5A/2V a taktiež bezdrôtové nabíjanie, no s nižším 5W výkonom.

Ulefone
Ulefone Armor X

Výbava ustúpila zameraniu a cene. Operačná pamäť má základnú kapacitu 2 GB, to isté platí o 16 GB úložisku a 13 Mpx+2 Mpx fotoaparáte. Vo výbave sa ale nachádza NFC čip, slot pre dve SIM karty a najnovšia verzia OS Android 8.1 Oreo. Cena tohto modelu je približne 110 EUR.

Absolútne najlacnejšie vychádza Ulefone Armor Mini. Mobilný telefón pre najzákladnejšiu komunikáciu so zvýšenou odolnosťou a krytím IP68. Poslaním tohto modelu je hlavne textová a hlasová komunikácia.

Ulefone
Ulefone Armor Mini

Napriek tomu tu máme farebný displej s uhlopriečkou 2,4″ a rozlíšením 320 x 240 pixelov, 0,3 Mpx fotoaparát, FM rádio a 2800 mAh batériu, ktorá vydrží na jedno nabitie veľmi dlho. Znesie 21 hodín v pohotovosti a 12 hodín nepretržitého hovoru. Ulefone Armor Mini stojí asi 30 EUR.

Zoznam partnerských e-shopov, kde sú zariadenia so zvýhodnenou cenou dostupné, nájdete na oficiálnej stránke výrobcu.