Úvod Zariadenia Športuješ? Neprehliadni bezdrôtový stereo headset s NFC a odolnosťou voči vode

Športuješ? Neprehliadni bezdrôtový stereo headset s NFC a odolnosťou voči vode

0
stereo headset
FOTO: TomTop

TomTop zaradil do akciovej ponuky zaujímavý stereo headset s ergonomickou konštrukciou, ktorý je ako stvorený pre športovcov a aktívny životný štýl. Headset je takmer vypredaný, no pár kusov ešte v ponuke zostáva.

Jeho cena neprekračuje 13 EUR a vzhľadom na prevedenie a výbavu je viac ako dobrá. Vysokú stereo kvalitu zvuku podtrhuje podpora pre kodek aptX HD spolu v kombinácii s potláčaním okolitého šumu CVC 6.0.

Headset si rozumie s väčšinou inteligentných mobilných telefónov. Spojenie so zariadením podstatne zjednoduší NFC technológia. Pokiaľ je smartfón NFC čipom vybavený, stačí ho k slúchadlám priložiť a spojenie razom prebehne.

Headset je odolný voči vode v rámci krytia IPX4. Znesie pot, špliechanie vody, dážď…všetky bežné nástrahy aktívneho používania. Vyvarovať sa však treba ponoreniu do vody a podobným silným vplyvom tekutín.

headset
FOTO: TomTop

Headset je bezdrôtový a na jedno nabitie dokáže reprodukovať hudbu 10 hodín. Pohotovostný čas sa zastavil na hranici 180-tich hodín. V balení sa nachádzajú tri veľkosti štupľov, čiže by malo príslušenstvo sadnúť každému.

Pre pohodlné nosenie je okrem ergonómie dôležitá váha, ktorá činí iba 23,7 gramu. Online shop TomTop uviedol do bleskového predaja 450 kusov príslušenstva. Momentálne je predaných 414 kusov. Niekoľko kusov teda ešte zostáva k dispozícii.

Všetky podrobnosti nájdete priamo na webe predajcu na tejto adrese. Eshop zároveň rozbieha akciovú ponuku ku Dňu matiek, ktorá bude priebežne aktualizovaná.