Úvod Zariadenia Od najlacnejšieho po najdrahší: OUKITEL zlacnil 7 modelov smartfónov

Od najlacnejšieho po najdrahší: OUKITEL zlacnil 7 modelov smartfónov

0
Oukitel K10
Oukitel K10

Oukitel sa rozhodol v takmer polovici roka 2018 cenovo zvýhodniť sedem modelov smartfónov zo svojho aktuálneho portfólia. Medzi vybranými modelmi nechýbajú smartfóny s veľkými batériami či výsostne lacná vstupná trieda.

Oukitel ceny neznížil len tak. Chystá sa na trh uviesť nový smartfón Oukitel K7, ktorý disponuje akumulátorom s kapacitou 10 000 mAh. Predstavený bol iba nedávno, začiatkom mája.

Čo sa týka spomínaných 7 smartfónov, na štartovacej línii stojí model C5 Pro, ktorý predstavuje absolútny, no cenovo veľmi atraktívny základ. Oukitel C5 Pro má iba 2 GB operačnej pamäte, 16 GB úložisko a 5-palcový displej s HD rozlíšením.

Oukitel C5 Pro
Oukitel C5 Pro

Tento typ aktuálne predáva za necelých 53 EUR. Niekde v strede je posadený Oukitel K6000+, ktorý už má FHD rozlíšenie 5,5-palcovej obrazovky a dostatočné pamäťové kapacity 4 GB RAM a 64 GB ROM. Väčšia batéria má kapacitu 6080 mAh a nechýba duálny fotoaparát v podaní dvoch 16 a 8 Mpx obrazových snímačov. Cena tejto verzie štartuje na asi 120-tich eurách.

Vrchol ponuky predstavuje Oukitel K10, ktorý už cieli na náročnejších užívateľov. Má v súčasnosti preferovanú veľkú obrazovku s uhlopriečkou 6,0-palca a pomerom strán 18:9. Samozrejmosťou je FHD+ rozlíšenie obrazovky.

oukitel

Obria batéria (11 000 mAh) napája duálny fotoaparát s rozlíšením 21 + 8 Mpx, 6 GB operačnú pamäť a 64 GB úložisko. Smartfón má vcelku zaujímavý hranatý dizajn a jeho cena začína na sume 216 EUR.

Výrobca ponuku časovo obmedzil do 15. júna. Zároveň pripomenul, že pri niektorých modeloch je tiež obmedzený dostupný počet kusov. Všetky detaily nájdete v prehľade oficiálnej stránke oukitel.com/store.