Úvod Zariadenia Tieto 2 reproduktory ponúkajú neprekonateľný pomer ceny a kvality!

Tieto 2 reproduktory ponúkajú neprekonateľný pomer ceny a kvality!

Leto sa blíži, voda láka, nezabudni na repráka!

1
tronsmart element

V súčasnosti veľmi trendové prenosné Bluetooth reproduktory vyrába množstvo spoločností, medzi ktorými nechýba ani Tronsmart. V portfóliu má niekoľko modelov, ktoré vyhovejú náročnejším zákazníkom, ako aj obmedzenejším rozpočtom. 

Tronsmart Element T6

Cena: 36,35 € | Dostupnosť:

Tronsmart Element T6 s výkonom 25W vyzerá ako taká väčšia termoska. Prirovnaniu sedia rozmery 75 x 75 x 195 mm a  váha 546 gramov. Tvar audio zariadenia je prispôsobený šíreniu zvuku v 360-stupňovom okruhu.

tronsmart
FOTO: Geekbuying

Reproduktor tak môže byť centrálnym prvkom každej záhradnej párty, stanovačky a iných spoločenských akcií, ktoré sa bez poriadnej hudby jednoducho nezaobídu. Konštrukcia zvýrazňuje podanie basov, čo príde vhod pri špecifických hudobných žánroch.

Pod viac ako 500 gramovú váhu sa tiež podpísala batéria s kapacitou 5200 mAh. Akumulátor utiahne 15-hodinovú reprodukciu a je len na vás, či ako zdroj hudby poslúži Bluetooth zariadenie, smartfón, alebo AUX rozhranie pre prípadný dodatočný prehrávač.

tronsmart
FOTO: Geekbuying

Tento model je z tých lacnejších a stojí necelých 37 EUR v rámci európskej, presnejšie nemeckej lokalizácie e-shopu Geekbuying. Počítať však treba s vyšším poplatkom za rýchle doručenie. Cenovo najlepšie vychádza odoslanie priamo z Číny s cenou asi 34 EUR (čierna), resp. 31 EUR (červená verzia). Tronsmart T6 nájdete TU.

Tronsmart Element MEGA

Cena: 82 € | Zľava: 23,35 €

Náročnejším milovníkom hudby je určený Tronsmart Element Mega v limitovanej edícii. 40W výkon je zabalený do elegantného kvádra s dotykovým panelom v jeho hornej časti, ktorý slúži pre ovládanie.

Prevedenie a vzhľad sa skôr hodí do modernej domácnosti. Nechýba NFC pre rýchlu konektivitu, v tomto prípade o niečo menšia – 3 300 mAh batéria a napr. možnosť spojenia dvoch takýchto reproduktorov do jednej audio sústavy.

tronsmart
FOTO: Geekbuying

Hudobný kváder Tronsmart Element Mega meria 193 mm x 57 mm x 82 mm a váži 663 gramov. Limitovanú edíciu ozvláštnil svojim podpisom Luis Suárez, ktorý je ambasádorom značky. Tento model Geekbuying predáva za 82 EUR.

Známy futbalista prepožičal svoju tvár rôznym audio produktom značky Tronsmart, nielen reproduktoru vyššie. Celú kampaň s rôznymi akciami v jeho podaní nájdete na samostatnej stránke.