Úvod Zariadenia VIDEO: Cenovo dostupný Vernee M6 vyzval do súboja iPhone 8 Plus

VIDEO: Cenovo dostupný Vernee M6 vyzval do súboja iPhone 8 Plus

0
vernee M6
Vernee M6 vs. iPhone 8 Plus

Výrobca Vernee v rámci marketingu rád napáda veľké značky, čo sme už neraz videli. Tentokrát mu neunikol iPhone 8 Plus, ktorého niektoré vlastnosti porovnal s cenovo atraktívnym inovovaným modelom Vernee M6

Ako výrobca v závere správy dodáva, video nedokazuje, že je Vernee M6 lepší alebo nebodaj výkonnejší. Spotrebitelia sú ale rôzni a každý z nich má vlastnú predstavu o tom, čo od zariadenia očakáva.

Výrobca vyzdvihuje displej. Vernee M6 má pomer obrazovky voči telu na úrovni presahujúcej 80 percent. Obrazovka má moderný pomer strán 18:9. Smartfón iPhone 8 Plus má iba 5,5-palcový displej a hrubšie horizontálne hrany.

Vernee M6 je štíhlejší ako iPhone 8 Plus, keďže má jeho profil iba 6,9 milimetra. Aj keď to tak už dávno nevyzerá, mobilný telefón stále slúži pre telefonovanie. Zvuk hovoru je podľa Vernee hlasnejší a jasnejší.

Vernee M6
Vernee M6

Asi najzaujímavejšie pôsobí výdrž na jedno nabitie, ktorá trápi snáď každého užívateľa mobilných zariadení. Po 5-hodinovej záťaži ubudlo z kapacity akumulátora Vernee M6 27 percent. iPhone 8 Plus si potiahol až 39 percent.

Porovnanie môžete vidieť na videu nižšie. Vernee operuje hlavne cenou. iPhone 8 Plus stojí viac ako 700 EUR, čo je neporovnateľné so smartfónmi od Vernee. Model M6 je asi 7-krát lacnejší. Vernee M6 ponúka známy Aliexpress (TU) za asi 107 EUR.