Úvod Zariadenia Nové video pre Vernee M6 odhaľuje štíhly profil a veľkú obrazovku

Nové video pre Vernee M6 odhaľuje štíhly profil a veľkú obrazovku

1
vernee M6
FOTO: Vernee

Spoločnosť Vernee na podujatí Mobile World Congress 2018 odhalila nového nástupcu smartfónu Vernee M5, ktorý má väčšiu obrazovku a rovnako štíhle telo. Vernee M6 prešiel hlavne dizajnovými zmenami, pričom si zachoval veľmi dobrú váhu. 

Vernee M6 je hrubý iba 6,9 milimetra a váži 150 gramov. Prednej strane dominuje 5,7-palcová obrazovka s pomerom strán 18:9. Predchodca mal iba 5,0-palcový displej s bežným pomerom strán 16:9.

Vernee atraktívny vzhľad novinky prezentuje na novom videu, v ktorom môžeme napríklad vidieť porovnanie hrúbky smartfónu s obyčajnou ceruzkou. V tenkom tele len ťažko nájdeme objemnejšiu batériu. Najviac energie konzumuje displej, ktorý je v tomto prípade väčší.

vernee m6
FOTO: Vernee

Bude zaujímavé vidieť, ako dlho sa Vernee M6 udrží pri živote na jedno nabitie. Výrobca používa takmer čistú formu operačného systému, ktorého súčasťou je tiež doplnkový prísny režim úspory energie. Minimálne s jednodňovou výdržou by tak problém byť nemal.

Devízou smartfónov značky Vernee je veľmi nízka cena, ktorá platí aj v tomto prípade. Kompletná špecifikácia figuruje na oficiálnych stránkach výrobcu a spomínané video nájdete nižšie.

Vernee M6