Úvod Zariadenia Geekbuying spustil marcový MEGA výpredaj. Nájdeš v ňom množstvo zliav a súťaž...

Geekbuying spustil marcový MEGA výpredaj. Nájdeš v ňom množstvo zliav a súťaž o smartfón!

1
mega vypredaj
FOTO: Geekbuying

Jeden z popredných medzinárodných online predajcov spustil veľký jarný festival zliav, ktorý tento rok pomenoval ako MEGA výpredaj. Nechýbajú v ňom zľavové kódy, extra nízke ceny pri vybraných položkách alebo súťaž o smartfón. 

Hneď v úvode natrafíte na kupóny so zľavou, ktoré sú rozdelené do rôznych kategórií. Kód so zľavou získate pre nositeľnú elektroniku, smartfóny, akčné kamery YI alebo napríklad robotický vysávač od Xiaomi.

Po kliknutí na položku sa kód skopíruje do schránky a po ďalšom kliknutí sa objaví ponuka zariadení z vybranej kategórie, pre ktoré môžete daný kód použiť.

geekbuying
FOTO: Geekbuying

Stálicou podobných akcií je tzv. 24-hodinová ponuka. Raz za deň sa obmení, pričom je limitovaná počtom kusov. Aktuálne vidíme 128 GB microSD kartu Samsung EVO za necelých 37 EUR, dron DJI Mavic Pro za asi 650 EUR alebo lacnú akčnú kameru Elephone za cenu neprevyšujúcu 30 EUR.

geekbuying
FOTO: Geekbuying

Výpredaj pokračuje sekciou, ktorá je kategorizovaná podľa značiek. Zastúpenie tu majú zariadenia spoločností Teclast, Philips, Xiaomi, DJI aj tiež menej známe značky, ktoré môžu zapôsobiť cenou.

V úvode spomínané extra nízke ceny patria kategórii príznačne nazvanej $0,11. Ceny položiek sú zväčša jednociferné, no vzhľadom na cenu sa väčšinou jedná o jednoduchšie príslušenstvo, hračky či rôzne doplnky.

mega vypredaj
FOTO: Geekbuying

Osobitnou kategóriou je súťaž o rôzne ceny (GIFT RAIN), medzi ktorými najviac vyniká smartfón Elephone U Pro so zakriveným AMOLED displejom. Medzi možnými cenami sa nachádzajú inteligentné hodinky, akčná kamera alebo napr. pamäťová karta.

Pred súťažením sa musíte prihlásiť do účtu na Geekbuying a počkať na darčekové ikony, ktoré sa budú pohybovať po obrazovke. Ikony sa zobrazia iba na 5 minút, a to v presne určenom čase od 14. do 25. marca 2018 (o 7, 10, 13 a 20 hodine nášho času).

geekbuying
FOTO: Geekbuying

Na to, aby ste vyhrali, musíte kliknúť na tú správnu ikonu. Rozhoduje teda iba šťastie, ktorého potrebujete skutočne veľa, keďže sa do súťaže môžu v podstate zapojiť užívatelia z celého sveta.

Ak hľadáte nový technologický produkt alebo radi lustrujete podobné akcie, marcový MEGA výpredaj predajcu Geekbuying nájdete priamo na tejto adrese.