Úvod Zariadenia OnePlus 5T za menej ako 400 EUR? Dostupný je iba veľmi obmedzený...

OnePlus 5T za menej ako 400 EUR? Dostupný je iba veľmi obmedzený počet kusov!

0

OnePlus 5T ako výborná vlajková loď s nevlajkovou cenou dostal nejedného technologického nadšenca. Veľký displej, batéria, najvýkonnejšie komponenty či výnimočne rýchly a stabilný systém urobili svoje.

OnePlus 5T pritom využíva drahší a pokrokovejší AMOLED displej s rozlíšením 1080 x 2160 pixelov. Uhlopriečku 6,01-palca z časti kompenzujú veľmi štíhle horizontálne rámiky, ktoré tak zbytočne nezvyšujú rozmer jednoliateho tela z hliníku.

Tvorcovia namiesto prepracovaných užívateľských prostredí zvolili rýchlosť a jednoduchosť často aktualizovaného systému OxygenOS, ktorý už beží na základoch OS Android Oreo.

Keďže je rok 2018, na zadnej strane nesmie chýbať duálny fotoaparát. Výkon samozrejme dávkuje čipset Snapdragon 835 a v aktuálnom prípade tiež 4 GB operačná pamäť so 64 GB úložiskom.

oneplus 5T
© Cafago

OnePlus 5T sa v tomto prevedení predáva na stránkach výrobcu za asi 500 EUR. Stále dobrá cena však môže byť ešte lepšia. Tento dobre hodnotený smartfón môže byť váš iba za 388,32 EUR, čo je v podstatne bez konkurenčné.

Problémy sú dva. Predajca Cafago uvoľnil iba 12 kusov smartfónu OnePlus 5T s takto dostupnou cenou. Pre zníženie ceny musíte pri objednávke zadať kód s textom FEPZ192. Druhým problémom je americký adaptér, keďže ten európsky vo výbere nefiguruje. Adaptér je ale lacnou a ľahko dostupnou záležitosťou.

Každopádne, ak vás atraktívna cena zaujala, OnePlus 5T nájdete priamo na webe predajcu Cafago. Stačí kliknúť SEM. Pozor, kód so zľavou expiruje už na konci februára.

Druhým zaujímavým a podstate lacnejším zariadením sú bezdrôtové in-ear slúchadlá K2, ktoré sú kombinované s dokovaciou stanicou. Štuple majú 40 mAh batériu a dokovacia stanica akumulátor so 450 mAh kapacitou, ktorý slúchadlá nabije za asi dve hodiny.

Užijete si tak tri hodiny nepretržitej hudby, 4 hodiny hlasového hovoru, alebo 40 hodinovú pohotovostnú dobu.

bezdrotove sluchadla
© Cafago

Slúchadlá majú celkom sympatický dizajn kombinovaný kontrastnou čiernou a červenou povrchovou úpravou. K mobilným zariadeniam ich pripojíte klasicky, pomocou technológie Bluetooth 4.1.

Bezdrôtové štuplové slúchadlá K2 Cafago predáva za necelých 18 EUR. Do konca mesiaca je možné cenu znížiť na 12,99 EUR, a to vďaka kódu so zľavou s textom FEV26. Slúchadlá nájdete na tejto adrese, na webe predajcu Cafago.