Úvod Zariadenia Predpredaj pre Ulefone Power 3 so 6080 mAh batériou zahájený, takáto je...

Predpredaj pre Ulefone Power 3 so 6080 mAh batériou zahájený, takáto je cena!

Telefón so skutočne poriadnou výdržou vstupuje do predpredaja.

0
ulefone power 3
© TomTop

Výrobca Ulefone s posledným modelom neopúšťa koncept cenovo najdostupnejších zariadení s viac ako dostatočnou výbavou. Novinka Ulefone Power 3 sa od tohto týždňa nachádza v predpredaji.

Ulefone Power 3 začal ponúkať online predajca TomTop, a to od 9. januára. Predpredaj skončí na budúci týždeň 17. januára, kedy začne predajca s odosielaním objednávok prvým zákazníkom.

Pre predpredaj je pripravených 1000 kusov zariadenia s uvádzacou cenou 189 EUR. Ulefone Power 3 nasleduje súčasné trendy a prihadzuje netradične veľkú batériu.

To značí, že je pre nás pripravený 6-palcový displej s pomerom strán 18:9 a rozlíšením 2160 x 1080 pixelov. Displej chráni vrstva Gorilla Glass 4 a podľa snímok sa v balení nachádza aj ochranná fólia pre obrazovku.

ulefone power 3
© TomTop

Čipset Helio P23 (16nm, octa-core, 2,0 GHz) kooperuje so 6 GB operačnou pamäťou a 64 GB interným úložiskom, ktoré je možné rozšíriť o ďalších 256 GB v rámci pamäťových microSD kariet.

Liekom na stále nedostatočnú výdrž smartfónov má byť akumulátor s kapacitou 6080 mAh a rýchlym nabíjaním cez USB C. Pozor ale na vyššiu váhu zariadenia (218 gramov).

Ulefone Power 3 má štyri fotoaparáty. Prednej kamere s interpolovaným 13 Mpx rozlíšením asistuje ďalší 5 Mpx senzor, ktorý pomôže s vyhodnotením hĺbky ostrosti pre čo najlepšie portréty. Rovnaký 5 Mpx sekundant pomáha tiež zadnému interpolovanému 21 Mpx fotoaparátu.

Novinka si trúfa aj na technológiu rozpoznávania tváre.

ulefone power 3
© TomTop

V balení sa okrem uvedenej fólie nachádza aj kryt, 3,5 mm redukcia pre slúchadlá a dokonca USB C adaptér pre microSD nabíjačky. SIM ihla, originálna nabíjačka a dokumentácia sú samozrejmosťou.

Predajca TomTop venoval smartfónu Ulefone Power 3 vlastnú prezentačnú stránku, ktorú nájdete TU. Všetky potrebné informácie ale nájdete rovno na stránke predpredaja v odkaze vyššie.